Αθρόα συμμετοχή στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ναπολέοντα Μαραβέγια στην Αθήνα [εικόνες]
Life
20/05/2024 | 17:37

Τι αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο καθηγητής Ναποελών Μαραβέγιας μετά την πετυχημένη παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο”:

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο”!

Χάρη στην αθρόα συμμετοχή σας, η συζήτηση με αφορμή το βιβλίο μου “Ψηφίδες Σύγχρονης Οικονομίας και Πολιτικής: Ελλάδα• Ευρώπη• Κόσμος• εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον κόσμο.

Η συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ύψιστης σημασίας επίτευγμα για την Ελλάδα, προσφέροντας ένα πλαίσιο σταθερότητας, ασφάλειας και ευημερίας. Η ενεργή συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά δρώμενα και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας παρέχει η Ένωση είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος στον ταραγμένο κόσμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ομιλητές της εκδήλωσης, τον κ. Ανδρέα Καραμάνο, τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, τον κ. Άγγελο Συρίγο, τον κ. Λουκά Τσούκαλη και τον κ. Χαράλαμπο Τσαρδανίδη, για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους, οι οποίες συνέβαλαν στην ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση.

Ευχαριστώ επίσης το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών, το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και τις Εκδόσεις Παπαζήση για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer