Άτακτη υποχώρηση Μιχαλάτου για τον Συμπαραστάτη του Δημότη –Δεν του βγήκαν τα “κουκιά” του δημοτικού συμβουλίου
Αυτοδιοίκηση
24/11/2021 | 08:15

Απ’ οτι φαίνεται η περίοδος που ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος λειτουργούσε με προγραμματισμό και μέθοδο έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν εξηγείται αλλιώς η προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε το θέμα της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη.
Ενώ λοιπόν θεωρούσε δεδομένη και σίγουρη την εκλογή του εκλεκτού του και υποψήφιου του συνδυασμού του, στις πρόσφατες εκλογές του 2019, Αντώνη Λουβερδή, φαίνεται να λησμόνησε ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν του αρκούσαν οι 13 δημοτικοί σύμβουλοι που ελέγχει (9 δικοί του καθώς και οι Σπύρος Ματιάτος και Παναγής Βανδώρος από τον Παρίση και Σπύρος Πεφάνης και Αργύρης Γαβριελάτος από τον Φόρτε) αλλά χρειαζόταν τα 3/5 των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Στην πορεία βέβαια αντιλήφθηκε το σφάλμα και ότι η αλαζονεία του θα τον οδηγούσε σε γκάφα, όποτε έδωσε εντολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλα Βαλλιανάτο, να αναβάλει το θέμα άρον -άρον για να μην γίνουν ρεζίλι με το πρόσχημα ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα απουσίαζαν.

Αλήθεια, από πότε τα δημοτικά συμβούλια αναβάλλονται επειδή κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα απουσιάζουν; Ως γνωστών σε όλες τις συνεδριάσεις πάντα λείπουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και αλίμονο αν αναβάλλονταν τα συμβούλια για αυτό.

Σημείωση: Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει η γνωστή παροιμία “Απορία ψάλτου βηξ”!

Αξίζει: Tην όλη ιστορία την πλήρωσε ο καημένος ο Νικόλας Βαλλιανάτος που για άλλη μία φορά εκτέθηκε μόνο και μόνο για να καλύψει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ