Η πρόοδος του Κεφαλονίτικου μπάσκετ
ΑΣΚ Vs ΝΕΟΛ! Κεφαλλονίτικο ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΣΚΑ-Η στο Ληξούρι
Αθλητισμός
14/01/2018 | 09:24

Η πρόοδος του Κεφαλονίτικου μπάσκετ είναι μεγάλη και πλέον φτάσαμε σε σημείο οι δύο ομάδες της Κεφαλονιάς, να δίνουν μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η.

Ο πρωτοπόρος της Α1 ΕΣΚΑ-Η  Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, θα αντιμετωπίσει στο Ληξούρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (12.00)  τον 2ο στην βαθμολογία ΝΕΟ Ληξουρίου,  με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Ποτέ στο παρελθόν δύο ομάδες της Κεφαλονιάς, δεν διεκδικούσαν ταυτόχρονα την άνοδό τους σε Εθνική Κατηγορία.

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα, είναι μεγάλο. Μάλιστα, ο ΑΣΚ θα βάλει πούλμαν από το Αργοστόλι το οποίο θα ξεκινήσει στις 10.15 (έξω από την προβλήτα του Αργοστολίου για Ληξούρι και θα επιστρέψει με το δρομολόγιο των 14.15 από το Ληξούρι  – τιμή συμμετοχής 5 ευρώ. Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε με τον έφορο Γιώργο Γιαννάτο στο τηλέφωνο 6977075906), ώστε φίλαθλοί του να βρεθούν στο Ληξούρι και να υποστηρίξουν την προσπάθειά του.

Ευχή όλων των φιλάθλων του μπάσκετ, είναι το γήπεδο να γεμίσει και άπαντες να απολαύσουν έναν αγώνα γιορτή για το Κεφαλονίτικο μπάσκετ!

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer