Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του eKefalonia
Άσχημο το κλίμα στο Αργοστόλι για το Θεόφιλο Μιχαλάτο – Κώστας Γαλιατσάτος, Νίκος Βαλλιανάτος και Γιώργος Τσιλιμιδός προσπαθούν να το ανατρέψουν
15/04/2019 | 13:42

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του eKefalonia όσον αφορά το άσχημο κλίμα στο Αργοστόλι για το Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Από τη μία η έντονη επέκτασή του σε κάθε πτυχή της οικονομίας του τόπου, οδηγώντας σε ασφυξία πάρα πολλές επιχειρήσεις, και από την άλλη το όχι και τόσο κολακευτικό παρελθόν του στην αυτοδιοίκηση κάνει τους κατοίκους της πρωτεύουσας να γυρίζουν για μία ακόμη φορά την πλάτη στο Θεόφιλο. 

Επίσης, η προσπάθειά του να αγοράσει τα περισσότερα ενημερωτικά sites και ραδιόφωνα, ώστε να ελέγξει ολοκληρωτικά την ενημέρωση της Κεφαλονιάς, έχει προκαλέσει ανησυχία στους περισσότερους πολίτες, ειδικά στο Αργοστόλι, οι οποίοι αποδοκιμάζουν έντονα αυτές τις πρωτόγνορες πρακτικές. 

Όλες οι ελπίδες του Θεόφιλου πλέον για να γίνει αρεστός στους Αργοστολιώτες είναι στην τριανδρία  Κώστας Γαλιατσάτος, Νίκος Βαλλιανάτος και Γιώργος Τσιλιμιδός, οι οποίοι σε αυτές τις εκλογές κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον καινούριο του αρχηγό.

 


Ο Κώστας Γαλιατσάτος, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης και με συναφή επαγγελματική δραστηριότητα με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο είναι η κινητήριος δύναμη του ψηφοδελτίου στο Αργοστόλι και με την υποψηφιότητα του γιου του στο ψηφοδέλτιο, φαίνεται ότι είναι το δυνατό χαρτί του Θεόφιλου. Στις διασυνδέσεις του Κώστα Γαλιατσάτου στηρίζεται ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ώστε να αποκτήσει την εύνοια από συγκεκριμένους κύκλους του Αργοστολίου.

Νίκολας Βαλλιανάτος και Γιώργος Τσιλιμιδός, γνωστοί σε όλους από τις δεκαετίες του 80, 90 και 00 με το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν από τη μεριά τους να ανοίξουν το δρόμο του Θεόφιλου στα Αργοστόλι μέσω των διαδρομών τους με την κεντροαριστερά.

 

Ο Νικόλας Βαλλιανάτος είναι σε σε καθημερινή υπηρεσία, στους δρόμους του Αργοστολίου, διαλαλώντας στους Αργοστολιώτες ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από το Θεόφιλο Μιχαλάτο και ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης έχει πλέον παλιώσει. Ο Νικόλας έχει γίνει η φωνή του Θεόφιλου στην αγορά της πρωτεύουσας και είναι στην υπηρεσία καθυσυχασμού και άμβλυνσης της εικόνας του Θεόφιλου.

 

Ο καλύτερος όμως στρατιώτης του Θεόφιλου, σε αυτή την επίθεση αγάπης στους Αργοστολιώτες, είναι ο Γιώργος Τσιλιμιδός. Ο Γιώργος βρίσκεται κυριολεκτικά κάθε βδομάδα, σε ραδιόφωνα και sites ιδιοκτησίας Θεόφιλου Μιχαλάτου, προσπαθώντας να τους αλλάξει τη γνώμη που έχουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας για αυτόν και τις μεθόδους του. Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο ο Θεόφιλος για να τρυπήσει τις άμυνες των Αργοστολιωτών και για αυτό ο Γιώργος Τσιλιμιδός βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία κάθε 2-3 ημέρες.

Στις εκλογές του 2010 και 2014 οι Αργοστολιώτες είπαν ένα δυνατό όχι στον μεγαλοεπιχειρηματία-πολιτικό. Το 2019 ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι καινούριοι στρατιώτες του θα προσπαθήσουν να κάμψουν για μία ακόμη φορά την αντίσταση της πρωτεύουσας.