Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Απάντηση στον κ. Αλέκο Καλαφάτη
Πολιτική
15/04/2020 | 14:59

Δεν είναι ούτε βλάκες, ούτε ηλίθιοι, ούτε προβοκάτορες αυτοί οι οποίοι εισηγούνται στον κ. Μητσοτάκη πρόωρες εκλογές. Και αυτό γιατί αν προκηρυχθούν (αν λέω) πρόωρες εκλογές αυτό δεν θα συμβεί ούτε για υγειονομικούς λόγους, ούτε στα πλαίσια φιλοσοφικής ανάλυσης της «ατομικής ευθύνης». Και σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός ο άξιος σεβασμού επιστήμονας κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Δυστυχώς θα είναι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και υποψήφιος βουλευτής ο κυνικός Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανακάλυψε τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς ακόμα και στις τιμές των απολυμαντικών. Προφανώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής και ο κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος στο όνομα της πανδημίας, με ΠΝΠ κατέλυσε ότι είχε απομείνει από τις εργασιακές σχέσεις.

Με ύφεση στο 10% και ανεργία εκ νέου στο 24% (σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ) δεν θα είναι ο λόγος των πρόωρων εκλογών η επιτελική βλακεία, ούτε η προβοκάτσια. Να είστε σίγουρος κ. Αλέκο Καλαφάτη. Όπως να είστε σίγουρος πως δεν υπάρχει και Συριζαίος που να φοβάται τις εκλογές «σαν τον διάολο το λιβάνι» όποτε και αν αυτές γίνουν. Όπως επίσης να είστε σίγουρος πως επειδή δεν κάνουμε τοξική αντιπολίτευση πάνω στα φέρετρα, δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε ποτέ τα εξαπτέρυγα της δεξιάς που προωθούν για τους δικούς τους λόγους τον μεσσιανισμό του κ. Μητσοτάκη. Η πολιτική μνήμη δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Αν θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές αυτό θα συμβεί για ένα και μόνον λόγο ο οποίος δεν έχει σχέση με τον κ. Τσιόδρα. Θα προκηρυχθούν για τον απλούστατο λόγο ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να κάνει ταυτόχρονα δύο πράγματα την επόμενη μέρα μετά την πανδημία. Να κρατήσει όρθια την κοινωνία και να εξοφλήσει τα προεκλογικά του γραμμάτια στον ΣΕΒ ο οποίος έχει εγκατασταθεί εδώ και μήνες στο μέγαρο Μαξίμου. Και βέβαια δεν θα μπορεί να συνάψει swap με την Goldman Sachs για να εξαφανίσει το δημόσιο χρέος και ο Ελληνικός λαός να το πληροφορηθεί μετά από μερικά χρόνια, όπως έγινε στις large εποχές του ΠΑΣΟΚ. Το οποίο βεβαίως έστειλε μια ολόκληρη χώρα στο Καστελόριζο για να ζητήσει «τεχνική βοήθεια» από το ΔΝΤ. Ακριβώς από εκείνες τις εποχές κρατούν και τα υγειονομικά χάλια που έχει σήμερα η Κεφαλονιά. Για αυτό, μην επικαλείστε το ΕΣΥ ενός «άλλου» ΠΑΣΟΚ, πολύ διαφορετικού από αυτό που γνωρίζετε.

 

 

Με σεβασμό στον Κ. Αλέκο Καλαφάτη

Καλή Ανάσταση!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer