Αργοστόλι: Θλιβερή εικόνα παρουσιάζουν τα γραφεία πληροφοριών του ΕΟΤ [εικόνες]
Τουρισμός
25/05/2022 | 18:11

Ο κ. Κοκκόλης μου έκανε τη τιμή να απαντήσει στην ανάρτηση μου για τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν τα γραφεία πληροφοριών του ΕΟΤ με επιχειρήματα που προκαλούν θλίψη.

Μας λέει ότι στα ίδια κοντέινερς εργαζόμαστε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί. Τον ενημερώνω ότι εμείς διεκδικήσαμε καλύτερο σχολείο και ότι από το 2015 διδάσκουμε σε σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο περιφερειακό. Τον προσκαλώ να κάνουμε τη σύγκριση. Αντιθέτως η πορεία του γραφείου ακολουθεί αντίστροφη πορεία, γιατί έχουμε δει καλύτερες εικόνες αυτού στο παρελθόν. Επίσης τα ωράρια των γραφείων αυτών είναι μέχρι αργά το βράδυ σε τουριστικούς προορισμούς γιατί το ενδιαφέρον των τουριστών δεν σταματάει μέχρι τις τρεις.

Η δική μας επίσκεψη έγινε στις 5 το απόγευμα, την ώρα περίπου που τα λεωφορεία και Ι. Χ των επισκεπτών μας φτάνουν στη πόλη μας. Ανεξάρτητα βέβαια με τη δική μας επικοινωνία που δεν αλλάζει τίποτα όπως φαίνεται, αναμένουμε όλοι να δούμε μια καλύτερη εικόνα σύντομα και με τη δική του συμβολή. Στέλνω και μια εικόνα από ένα γραφείο σε άλλη πόλη,ετσι για να αποτελέσει πρότυπο.

Ευχαριστώ πολύ

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia