Αργοστόλι: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Αγωνιστικής Συνεργασίας Στα Ιόνια (ΑΡΣΙ) [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
01/10/2023 | 13:56

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Αρβανιτάκης

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αριστερής Αγωνιστικής Συνεργασίας Στα Ιόνια (ΑΡΣΙ) πραγματοποίησε ο επικεφαλής της και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ραιδεστινός το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στο καφέ Dacappo στο Αργοστόλι.

Ο κ. Ραιδεστινός είπε ότι βιώνουμε σε μεγάλο βαθμό την αλαζονεία της κυβέρνησης της ΝΔ του 41% που περνάει διαδοχικά αντεργατικά νομοσχέδια χωρίς αντιδράσεις.
Παράλληλα, οι πρόσφατες καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες) απέδειξαν ότι τόσα κονδύλια για έργα οχύρωσης δεν απέδωσαν τίποτα.

Αναφορικά με την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του, είπε ότι παρότι η κοινωνία φαίνεται να μην πείθεται από την επιχειρηματολογία τους, ωστόσο συνεχίζουν να αγωνίζονται για να προστατεύσουν τα κεκτημένα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας.

Παράλληλα, η μείωση των εδρών των περιφερειακών συμβούλων ανά την επικράτεια σε συνδυασμό με το όριο του 43% και την ένταξη των κοινοτικών ψηφοδελτίων σε αυτά των δημοτικών παρατάξεων, θεωρεί ότι στοχεύουν στο να μειωθούν οι φωνές αντίδρασης αριστερών κυρίως παρατάξεων, καθότι ενοχλούν.

Εμείς, είπε, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όσων υφίστανται τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής, όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, δίπλα στους εργαζόμενους, κοντά στις δημόσιες δομές υγείας.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στα προβλήματα των υποδομών στα νησιά μας. Χαρακτήρισε άθλια την κατάστασή τους, ενώ μόλις τώρα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ρίχνουν ασταμάτητα άσφαλτο.

Μίλησε για το θέμα του υπερτουρισμού και τα προβλήματα που αυτός μπορεί να δημιουργήσει στις υποδομές, την ποιότητα ζωής και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΡΣΙ μπορεί να κάνει την έκπληξη στις προσεχείς εκλογές.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Κεφαλληνίας, οι οποίοι είναι:

Αλυσανδράτος Διονύσιος
Γασπαρατου Βιργινία
Γεωργάκης Ορφέας
Δημητράτος Γεράσιμος
Μπεκατώρου Ρόζα
Πασχαλίδου Φανή
Σπαθής Διονύσιος
Χαλδά Βρυσηίς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer