Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ καλεσμένος ήταν ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ πρέσβης επί τιμή κ. Γεωργίου.
Αποστάσεις πήρε ο Γεωργίου από το Διαμαντάντο
Πολιτική
10/03/2011 | 07:41

Με τη φράση «δεν ήρθα εδώ να διαιτητεύσω ούτε να συνδράμω τη μία ή την άλλη πλευρά από τις όποιες τριβές» αλλά και «Εμείς ελπίζουμε ότι πρέπει να αποκατασταθούν οι σχέσεις (Δημοτικής Αρχής και ΛΑΟΣ) όχι για να οικοδομηθούν κομματικά κάστρα  γιατί ο τόπος, η επαρχία δεν έχει διάθεση για τριβές αλλά για το καλό του τόπου», έστειλε σαφές μήνυμα στη Νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ να πέσουν οι τόνοι σε αυτή τη λυσσαλέα σύγκρουση που ξεκίνησε από το πρόεδρο της Ν.Ε. Γεράσιμο Διαμαντάτο. Μάλιστα, έδειχνε σφόδρα ενοχλημένος, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, από τη διάθεση του Προέδρου της νομαρχιακής να αναπτύξει το θέμα αυτό.

Σημείωση: Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι στη παρούσα φάση το ΛΑΟΣ δεν θέλει να αναμειχθεί σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις  που ουσιαστικά δεν αναδεικνύουν τις θέσεις και τις  προτάσεις του ΛΑΟΣ.

Φώτο: Το Βήμα του Πολίτη New frontier the new frontier was the new programs https://collegepapers.co.uk introduced by president kennedy in the early 1960’s

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer