Δικαίωση για τους Παπαδάτο, Παπαναστασάτο και Κοκκόση
Απορρίφθηκε η μήνυση του υιού Τζωρτζάτου κατά των στελεχών του δήμου Κεφαλονιάς για τις παραλίες
Πολιτική
19/12/2018 | 16:44

Άνευ νοήματος και ουσίας αποδείχτηκε η μήνυση που είχε υποβάλει ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος (γιος του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Τζωρτζάτου) εις βάρος στελεχών του δήμου Κεφαλονιάς, (Νίκου Παπαδάτου, Μάκη Παπαναστασάτου και Βασίλη Κοκκόση) για το ζήτημα της τήρησης ή μη της νομιμότητας στη δημοπρασίες για τις παραλίες του δήμου Κεφαλονιάς τη περασμένη χρονιά.

Με τελεσίδικο βούλευμα η Ελληνική Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το θέμα αξιολογώντας ως αβάσιμες και χωρίς αντικείμενο τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τζωρτζάτος είχε αποτύχει να κερδίσει κάποια παραλία στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η εξέλιξη αυτή δρομολογεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και τις ανάλογες κινήσεις των θιγόμενων από την ατεκμηρίωτη, όπως κρίθηκε, νομικά μήνυση του κ. Παναγιώτη Τζωρτζάτου καθώς τα συγκεκριμένα στελέχη του δήμου ετοιμάζουν τώρα τις σχετικές αγωγές αποζημίωσης ενώ εκκρεμεί και η μήνυση που έχουν υποβάλλει εις βάρος του κ. Τζωρτζατου.

Επίσης, το θέμα έχει και έντονη πολιτική χροιά καθώς με τη πλέον επίσημη βούλα πιστοποιήθηκε ότι όλα αυτά που κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς και ο κ. Γιώργος Τζωρτζάτος είναι παντελώς αβάσιμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ