Απόλυτα πετυχημένο το 9ο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς & Ιθάκης [εικόνες]
Life
10/09/2023 | 16:41

To 9o Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη τελείωσε, με ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία!!! Τα συναισθήματά μας δεν περιγράφονται με λόγια για ό,τι ζήσαμε μαζί με όλες τις συμμετοχές!!! Ευχαριστούμε όλες & όλους που δώσατε μια δυναμική παρουσία!! Το Φεστιβάλ μας έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, προσφέροντας προβολή στις ομορφιές του τόπου μας, με τις αναρτήσεις φωτογραφιών & video όλων των συμμετεχόντων και μη στα social media.

Το 9ο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς, πραγματοποιήθηκε στο νησί μας και την Ιθάκη, με περισσότερες από 50 συμμετοχές. Μέσα σε εννέα χρόνια τα Ιόνια Φεστιβάλ μας, έχουν αγαπηθεί και αγκαλιαστεί, αποτελώντας θεσμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Οδηγοί από την Ιρλανδία, Αγγλία, Ολλανδία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία και από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, ταξίδεψαν οδικώς με τα σκαθάρια και τα βανάκια τους για ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο περιηγήσεις και εκδρομές σε πανέμορφες τοποθεσίες και παραλίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Φέτος επισκεφτήκαμε τις παραλίες: Αγία Παρασκευή, Λούτσα Ιθάκης και Αντίσαμο. Η έδρα του φετινού Φεστιβάλ ήταν η Σάμη και η παρουσία των αερόψυκτων VW έγινε αισθητή σε όλη την περιοχή της Σάμης, στην Ιθάκη και στα Ομαλά. Πολλοί είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν μπροστά στα θρυλικά σκαθάρια!
Η γιορτή των Αερόψυκτων VW ξεκίνησε στις 1/9 στη Σάμη και ολοκληρώθηκε στις 3/9. Περάσαμε απίστευτα με όλους, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, χαλαρώσαμε και φορτίσαμε “μπαταρίες”!
Στη Φάρμα του Γκιάφη στην Σάμη, οργανώθηκε Ελληνική βραδιά με Κεφαλλονίτικους, Επτανησιακούς και νησιώτικους χορούς.
Στο Manifico Bar Cafe στη Σάμη διασκεδάσαμε με LIVE εμφάνιση του Johnny Vavoura & με βινύλια της επιλογής του!
Τα σχόλια και η απήχηση που δεχόμαστε όλες αυτές τις μέρες μετά το πέρας του 9ου Ιόνιου Φεστιβάλ μας, είναι πολύ ενθαρρυντικά και μας βοηθούν να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε για το μέλλον.

Έτσι σας ανακοινώνουμε από τώρα, το 10ο Επετειακό Παγκόσμιο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς για τις ημερομηνίες 30/8 – 1/9 2024.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Την ακτοπλοϊκή εταιρία IONION P. LINES, όπου δημιούργησε ειδικό δρομολόγιο για το 9ο Ιόνιο Φεστιβάλ μας για την μεταφορά των 50 συμμετοχών μας προς την Ιθάκη και την επιστροφή μας, μιας και διανύουμε το τέλος της τουριστικής σεζόν με γεμάτα δρομολόγια για τον Αστακό.

Τον Δήμο Σάμης όπου προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις συμμετοχές στα σπήλαια Δρογκαράτη και Μελισσάνη.

Τον Δήμο Ιθάκης για όλες τις άδειες που μας παραχώρησε όπου τους ζητήσαμε και την προσφορά του με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για όλες τις συμμετοχές στο λαογραφικό μουσείο.

Τον Μπάμπη Ζαχαράτο “Zacharatos Cruises” που δώρισε την βόλτα μέχρι την Αγία Ευφημία με το σκάφος του, με καντάδες και κεράσματα.

Το αναψυκτήριο “Σταλακτίτες” στην Δρογκαράτη για το κέρασμα σε νερά και αναψυκτικά.

Τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας “Ορεάλιος Γη” για την γευσιγνωσία και την φιλοξενία.
Τον κ. Βασιλάκη που μας φιλοξένησε με γευσιγνωσία στην έκθεση οίνων – πότων και παραδοσιακών προϊόντων του, από την Κεφαλονιά & την Κέρκυρα.
Το θεματικό πάρκο του ΟΔΥΣΣΕΑ στη Σάμη, για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια.
Όλα τα τοπικά μέσα και ιδιαίτερα το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο “Kefalonitis” που κάλυψε δημοσιογραφικά την 3η ημέρα των δραστηριοτήτων μας.

Τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό IONΙAN VIBES IonianVibes (dedicateware.com) (Ionian Vibes | Facebook) με τον DJ Chert από την Ολλανδία να μας διασκεδάζει στο beach party μας, στην Αντίσαμο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας. Η βοήθειά τους ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
* IONION P. LINES για τα δωρεάν εισιτήρια του LIVE μας με τον Johhny Vavoura, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ από/προς Αστακό, ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα εισιτήρια προς/από Ιθάκη.
* WEST FERRY για την μεγάλη τους προσφορά με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ από/προς Λευκάδα
* ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΟΕ – Wine & Food Distribution
* ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ
* DIONISIS APARTMENTS – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
* ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ
* EXCELIXIS COMPUTER – ΧΑΡΗΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ
* MANIFICO BAR – ΣΑΜΗ με LIVE
* ACRON BEACH BAR
* CAMPING ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ
* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΑΦΗ” ΣΑΜΗ
* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΡΑΧΑΤΙ” ΣΑΜΗ
* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ” ΙΘΑΚΗ
* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MELOGRANO DINE DRINK SHARE
* SOL CAFE ΙΘΑΚΗ
* ΜΠΥΡΑΡΙΑ DRAUGHT
* KEFALONIA AUTO RENTALS
* MOURELATOS PAINT – ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΒΑΦΕΙΟ
* ΚΑΦΕ CINAMMON
* RETRO TOURS
* KOULOUMPIS TRAVEL
* ΨΑΡΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
* ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ – ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ
* AVIN ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΦΑΡΑΩ
* ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ POWER SECRET – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙ
* STEFINET MULTIMEDIA ΑΕ – ΑΘΗΝΑ

Επίσης ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας από:

Αθήνα
* BEETLE HOUSE ( https://beetlehouse.gr/ ) – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΣΗΣ εταιρία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια

Θεσσαλονίκη
* SP-RACING ( http://www.spracing.gr/el/ ) – εταιρία ανταλλακτικών vw, service, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια,

και από το εξωτερικό:
Ολλανδία
* 53 CLASSICS ( https://www.53classics.com/ ) – δωράκια & φωτογράφιση,
* PARUZZI ( https://www.paruzzi.com/ ) – εταιρία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές

Γαλλία
* SERIAL KOMBI ( https://www.serial-kombi.com/en-GB/ ) – εταιρία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές
* MECHATECHNIC ( https://www.mecatechnic.com/en-GB/ ) – εταιρία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές

Βέλγιο
* BBT ( https://www.bbt4vw.com/ ) – εταιρία ανταλλακτικών vw, δωράκια

Γερμανία
* CSB – αυτοκόλλητα

Αγγλία
* Heritage – με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας:
* Η ΒΟΗ ΤΗΣ ΠΥΛΑΡΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
* kefalonitis.com
* inKefalonia.gr
* eKefalonia.gr
* Kefaloniapress.gr
* voutospress.gr

Να μην ξεχάσουμε και όλα τα μέλη της Λέσχης Αερόψυκτων Volkswagen Κεφαλονιάς, που έτρεξαν για το αποτέλεσμα αυτού του Φεστιβάλ, που με την αγάπη όλων σας, έχει γίνει μεγάλο και γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πληροφορίες, φωτογραφίες και όλες τις δράσεις μας μπορείτε να βλέπετε από την σελίδα μας VW Fan Club Kefalonia Greece | Facebook

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΙΚΟΥΣΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer