Ένα πραγματικό στολίδι για το Αργοστόλι
Αποκλειστικές εικόνες: Το ekefalonia μέσα στο νέο γηροκομείο Κεφαλονιάς -Άυριο η επίσημη παράδοση [εικόνες]
Κοινωνία
08/11/2018 | 14:50

Αύριο στις 12:00 θα γίνει η τελική παράδοση του Δημοτικού Γηροκομείου Κεφαλονιάς στο Δήμαρχο, κ. Αλέξανδρο Παρίση, αλλά και στον αντιδήμαρχο εργων κ. Διονύση Λυκούδη καθώς και στον Προεδρο του Γηροκομείου κ. Μάκη Αποστολατο όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές.

Η κατασκευή του νέου κτιρίου του Δημοτικού Γηροκομείου στο Αργοστόλι και η ολοκλήρωσή του ήταν από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της θητείας Παρίση, αφού ήταν ένα μεγάλο έργο που συνάντησε πολλές δυσκολίες, ενώ όλοι θα θυμούνται και την απένταξή από το ΕΣΠΑ στη διάρκεια της θητείας του Σπύρου Σπύρου στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η παραλαβή του γηροκομείου στο Αργοστόλι, καθώς και η πρόσφατη παράδοση από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» του γηροκομείου στο Ληξούρι, αλλά και η πρόσφατη παράδοση του γηροκομείου της Σάμης στους δωρητές του για την ολοκλήρωση του, τοποθετεί την Κεφαλονιά πολύ ψηλά στη λίστα της προστασίας της τρίτης ηλικίας και την καθιστά τόπο με πολύ υψηλούς δείκτες ευαισθησίας σε θέματα της τρίτης ηλικίας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Το ekefalonia.gr βρέθηκε σήμερα στο εσωτερικό του γηροκομείου και σας παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες από το νέο στολίδι της πόλη μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia