Από την Κεφαλονιά ξεκίνησε τη μάχη για την ΚΕΔΕ ο Γιάννης Κωνσταντάτος -Μπαράζ επαφών με Θεόφιλο, Κατσιβέλη και Δρακουλόγκωνα
Αυτοδιοίκηση
20/11/2023 | 18:32

Για τα καλά έχει ανοίξει το παιγνίδι για τις εκλογές της ΚΕΔΕ, παρά το γεγονός ότι έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας μέχρι να διεξαχθεί η διαδικασία.

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο συμπατριώτης μας δήμαρχος Αργυρουπολης -Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο πετυχημένος Κεφαλονίτης δήμαρχος είχε αλεπάλληλες επαφές με στελέχη της αυτοδιοίκησης στο νησί μας ζητόντας ουσιαστικά τη στηριξη τους στην υποψηφιότητα του για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες o δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης θέλει στις επερχόμενες εκλογές, για την προεδρεία της ΚΕΔΕ, να εκφράσει το άρωμα της ανανέωσης που έβγαλαν οι κάλπες του Οκτωβρίου, ενώ από τις επαφές που έχουν γίνει, δείχνει ότι ξεκινά με σημαντικό “αέρα στα πανιά του”.

Ας δούμε τι έγραψε ο ίδιος από την επίσκεψη του στο νησί μας και τις επαφές που είχε με Θεόφιλο, Κατσιβέλη και Δρακουλόγκωνα:

Ευχή από την πατρίδα μου

Το μεγαλύτερο ταξίδι αρχίζει πάντα με το πρώτο βήμα και στην περίπτωση της επαφής μου με όλους τους Δημάρχους της Ελλάδας ενόψει των εκλογών της ΚΕΔΕ για την Αυτοδιοίκηση που υπηρετούμε όλοι δεν θα μπορούσε να είναι αλλού εκτός από τη πατρίδα μου την Κεφαλλονιά που μέσω των Δημάρχων της μου άνοιξε την αγκαλιά της.
Ευχαριστώ θερμά για την θερμή υποδοχή και αγάπη τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σάμης Παναγή Δρακουλόγκωνα που μαζί με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα υπηρετούν τα όμορφα νησιά μας με ζήλο και αυταπάρνηση.

Η Ευχή τους ήταν για μένα το καλύτερο ξεκίνημα σε ένα ταξίδι που άρχισε εδώ στη Κεφαλλονιά μας και συνεχίζει……

Τι αναφέρει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος για την επίσκεψη Κωνσταντάτου στο δημαρχείο Αργοστολίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ιωάννης Κωνσταντάτος, στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Στην διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διερευνήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στους δύο Δήμους.

Η συνάντηση τελείωσε με την αμοιβαία υπόσχεση ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν προκειμένου να αναπτυχθεί κοινό πλαίσιο αυτοδιοικητικών δράσεων.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης τρέφει μεγάλη αγάπη για τον νησί του και η συνεργασία των δύο Δήμων σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στον τόπο μας.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer