Απίστευτο: Βιβλιοπαρουσίαση Μαραβέγια με αναφορές στο έργο … του Φαραντούρη! [εικόνες]
Πολιτική
18/08/2022 | 08:54

Βιβλιοπαρουσίαση με προεκλογικό άρωμα αλλά και απρόοπτα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Νάπιερ για τον συλλογικό τόμο που επιμελήθηκε ο Ναπολέων Μαραβέγιας “Η Ελλάδα στη Μεσόγειο”. Προσκεκλημένοι στο πάνελ ήταν καθηγητές με συντονιστή τον Ν. Μαραβέγια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά.

Ζαφείρης Τζαννάτος απ’ το Πανεπιστήμιο Βηρυττού

 

Η Ρόδη Κράτσα προφανώς και έχει αιφνιδιαστεί από την εξέλιξη της συζήτησης

Ωστόσο οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του βουλευτή Παναγή Καππάτου, έκπληκτοι άκουσαν δύο από τους καθηγητές του πάνελ να αναφέρονται στο έργο ενός … άλλου καθηγητή, του Νικόλα Φαραντούρη, αντίπαλου διεκδικητή της έδρας της Κεφαλονιάς και Ιθάκης!

Τόσο ο καθηγητής Ζαφείρης Τζαννάτος απ’ το Πανεπιστήμιο Βηρυττού όσο και ο καθηγητής Κίμων Χατζημπίρος απο το ΕΜΠ, πάρεπεμψαν στις δημοσιεύσεις και τις αναλύσεις του συμπατριώτη μας καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη, ο οποίος θεωρείται γκουρού των ευρωπαϊκών και ενεργειακών.

Προφανώς οι δύο καθηγητές δεν γνώριζαν ότι Φαραντούρης και Μαραβέγιας θα βρεθούν απέναντι, με αποτέλεσμα να εκθιάζουν το έργο του Φαραντούρη σε εκδήλωση που υποτίθεται οργανώθηκε προς τιμή του Ν. Μαραβέγια.

Όπως σχολίασε παρευρισκόμενος παλιός Αργοστολιώτης “έχουμε να δούμε πολλά ακόμη απρόοπτα ευτράπελα στο δρόμο προς τις κάλπες…”

Ο καθηγητής Κίμων Χατζημπίρος απο το ΕΜΠ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer