Μετά την καταστροφή από τον Ιανό
Aπίστευτο: Κάτοικοι άνοιξαν την παλιά γέφυρα του χειμωνικού- Δεν αντέχουν άλλο
Κοινωνία
17/11/2020 | 11:29

Σε επικίνδυνες καταστάσεις φαίνεται ότι οδηγούμαστε με τη γέφυρα του χειμωνικού, αφού χθες βράδυ κάτοικοι της περιοχής, προφανώς με κάποιο μηχάνημα, «πάτησαν» τα χώματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί από την Περιφέρεια μετά την κατάρρευσης της γέφυρας, και δημιούργησαν πέρασμα, ώστε να περνούν πάνω από την παλιά γέφυρα που είναι σαφώς πολύ πιο μικρή και ακριβώς δίπλα από την καινούργια.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε χθες το βράδυ φαίνεται του λόγου το αληθές, πλην όμως δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού η ταλαιπωρία των κατοίκων του Αγκώνα, του δήμου Σάμης και του Ληξουρίου είναι πολύ μεγάλη εδώ και δυο μήνες περίπου, αφού αναγκάζονται καθημερινά να κάνουν διπλάσια και τριπλάσια χιλιόμετρα για να φτάσουν στις δουλειές τους ή να ταξιδέψουν μέσω Σάμης. Σαν να μην έφτανε αυτό, τις προάλλες έγινε γνωστό ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα από πλευράς Περιφέρειας και παραμένει άγνωστο ποτέ τελικά θα μπει στρατιωτική γέφυρα.

Θεωρούμε πως η χθεσινοβραδινή εξέλιξη είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές του τόπου να ασχοληθούν και να μεριμνήσουν πρωτίστως για την ασφάλεια των πολιτών πριν να είναι αργά. Εξυπακούεται πως η εξεύρεση λύσης, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία της περιοχής που είναι ζωτικής σημασίας και για το τουρισμό μας, οφείλει να είναι προτεραιότητα και όχι αντικείμενο αντιπαραθέσεων με τους πολίτες που είναι οι τελευταίοι που έχουν ευθύνη για ο τι συμβαίνει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer