Απίστευτο κι όμως ..αληθινό
Απίστευτο ηχητικό: Ο Μιχαλάτος ανακάλυψε τι του φταίει και δεν προχωράνε τα έργα στο Δήμο Αργοστολίου!-“…Τους τα ματιάζει ο Ανουσάκης”!
Πολιτική
15/03/2021 | 21:18

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας από αυτά που ακούσαμε στην ραδιοφωνική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Δημήτρη Αλοϊζο από το Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που ανακάλυψε ότι δεν του φταίει η ανικανότητα της παράταξής του που δεν προχωράνε τα έργα αλλά “το κακό το μάτι”!!!

Τελικά για το γεγονός ότι τα έργα στο Δήμο Αργοστολίου “έχουν κολλήσει” και “έχουν βαλτώσει” δεν φταίει η ανικανότητά της Δημοτικής του Αρχής ούτε ότι το πολιτικό προσωπικό της παράταξής του είναι επιπέδου Σαμούρη (κάνει μόνο για να μαζεύει σκουπίδια και αυτό με την βοήθεια εθελοντών), αντίθετα αυτό που του φταίει είναι ότι: “…Ο πολιτικός του αντίπαλος και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης του ματιάζει τα έργα”!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης, που σύμφωνα με το Δήμαρχο Μιχαλάτο, “του ματιάζει τα έργα”…Και είμαστε ακόμα στη μέση της καραντίνας, να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από το Μιχαλάτο…

Ε, μετά από αυτό, εμείς τι να πούμε; Είτε να γεμίσει ο Μιχαλάτος το Δημαρχείο με σκόρδα “για να μην τους πιάνει το κακό το μάτι” είτε να φωνάξει την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστή ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου που την είχε απολαύσει όλο το πανελλήνιο “να κάνει σεμινάρια για το πως διώχνουνε το κακό το μάτι”.

Και είμαστε ακόμα στην μέση της καραντίνας.

Ας ακούσουμε όμως το απίστευτο ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοϊζου ώστε να ευθυμήσουμε και λίγο.

Βιντεάκι με την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστή ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου η οποία ειδικευόταν στο να “διώχνει την αρνητική ενέργεια”!!! Ας την φωνάξει ο Μιχαλάτος να τον βοηθήσει.

 

Πηγή: portoni.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia