Από το γραφείο επικοινωνίας του ΤΕΙ λάβαμε απάντήση σε πρόσφατο δημοσίευμα του e-kefalonia.net.
Απάντηση του ΤΕΙ σε ανάρτηση μας
Κοινωνία
19/01/2012 | 10:56

Μια και το θέμα της κ. Αριστέας Χαριτάτου που δημοσιεύσατε τις προάλλες στην ιστοσελίδα σας (διαβάστε εδώ…) κατέληγε σε ερώτηση («Εργασίες πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ στο Ληξούρι. Τι φτιάχνουν άραγε;»), με χαρά να σας δώσουμε την απάντηση.

            Πολύ απλά, πρόκειται για τις εργασίες διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου της Παλαιάς Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου, που τώρα στεγάζει τα Τμήματα Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ιδρύματός μας.

            Είναι μία μόνο από τις ενέργειες που γίνονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος για την αναβάθμιση κάθε διάστασης της λειτουργίας του ΤΕΙ, είτε πρόκειται για το παραγόμενο επιστημονικό και διδακτικό έργο είτε για τις υλικοτεχνικές υποδομές. Και ελπίζουμε να συμφωνήσετε μαζί μας ότι, παρά τις αντιξοότητες και το δύσκολο κοινωνικο-οικονομικό κλίμα της περιόδου, οι προσπάθειες αυτές πιάνουν τόπο και έχουν αποτέλεσμα, τόσο για το ίδιο το Ίδρυμα όσο και για το νησί μας. Και θα συνεχιστούν.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Flexibilität kann www.ghostwritinghilfe.com auch was gutes sein, auch wenn deutsche sich vor sowas fürchten

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer