Άντζελα Γκερέκου: Βίωσα προκατάληψη στην πολιτική
Life
01/07/2023 | 20:32

Την Άντζελα Γκερέκου υποδέχθηκε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τα κοινά, στην προκατάληψη που βίωσε στον χώρο αλλά και στη βοήθεια που της χάρισε ο πρώην σύζυγός της, Τόλης Βοσκόπουλος.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος με δέχθηκε τόσο πολύ με όλες μου τις ανησυχίες. Αφοσιώθηκα στην κοινή μας ζωή από αγάπη, αλλά αυτό που δεν μου ζήτησε ποτέ ήταν να αφομοιωθώ, με την έννοια να χάσω τον εαυτό μου. Αντίθετα, παρόλες τις δυσκολίες που πέρασε, με προέτρεψε να ασχοληθώ με την πολιτική. Ασχολήθηκα με την πολιτική, γιατί ήταν σχεδόν ένα χατίρι που του έκανα», δηλώνει η Άντζελα Γκερέκου στην κάμερα του MEGA.

«Αγαπούσα την Κέρκυρα, είχα και ένα παιδάκι 2μιση ετών, είχα πετύχει στην καριέρα μου και την εγκατέλειψα για να αφοσιωθώ στην πολιτική. Υπήρχαν προκαταλήψεις, ότι είσαι γυναίκα, είσαι καλλιτέχνης, σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, έχεις μία εμφάνιση και επιτρέπεται να έχεις και σπουδές; Ήταν πολύ «βαρύ» αυτό για το σύστημα», εξομολογείται αμέσως μετά η ηθοποιός.

«Δεν τα παράτησα, για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μία γυναίκα μπορεί να έχει πολλά πεδία θετικά με το μέρος της, που τα έχει κατακτήσει, δεν της έχουν χαριστεί και συγχρόνως στην πολιτική να είναι χρήσιμη, δημιουργική και να κερδίσει. Ο Τόλης με προέτρεψε σε πολλά πράγματα όπως και για την Γη της Ελιάς», παραδέχεται η Άντζελα Γκερέκου.

«Είναι στιγμές που λυγίζω αλλά έχω σηκωθεί πάλι πάνω, έχω σηκώσει μανίκια και έχω πει “όχι”. Δεν υπάρχει στη ζωή αρχή και τέλος αλλά η αγάπη για τη ζωή. Μου έχουν συμβεί δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Επιστρατεύω το κέντρο μου και ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να δουλεύω τον εσωτερικό μου κόσμο.

Ήμουν πάντα ανήσυχη, ήταν η ιδιοσυγκρασία μου. Ήθελα να ανακαλύψω, να φύγω, να πετάξω, να πάω τον γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια ψυχοθεραπείας και ανάλυσης. Ήθελα να ψάξω τον εαυτό μου και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Έχω έρθει κοντά και με την πίστη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άντζελα Γκερέκου.

Πηγή: zappit.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer