Ανοίγει ο δρόμος για την κάλπη
Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές: Στον ΠτΔ τη Δευτέρα ο Αλ. Τσίπρας
Πολιτική
09/06/2019 | 23:21

Αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση της Βουλής. Αύριο Δευτέρα αναμένεται ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει και επισήμως την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Tη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας το απόγευμα ενώ ακολούθως θα θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, θα δεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».

Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Λίγο αργότερα στις 20:00, ο Αλ.Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία.

Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι οι νέες θέσεις εργασίας με αύξηση μισθών, η δικαιότερη φορολογία, η αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και το ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στην εισηγητική του τοποθέτηση απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό και μπορεί να γυρίσει.

Στο επίκεντρο έθεσε την προγραμματική συζήτηση τονίζοντας συγκεκριμένα «να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer