Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Αργοστόλι
Πολιτική
05/08/2021 | 23:36

Η Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει αύριο συναντήσεις με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τους Δημάρχους των δύο νησιών μας διεκδικώντας τη λήψη μέτρων για την προστασία της ζωής του λαού και της περιουσίας του απέναντι σε κάθε κίνδυνο από πυρκαγιά ή τις συνέπειές της.

Συγκεκριμένα:

Αύριο στις 13.30 αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής το Γ. Κουρούκλη, μέλος της ΤΕ, θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτο και κατόπιν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αργοστολίου.

Στις 11.30 αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής το Σ. Φαρακλό, μέλος της ΤΕ, θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Παλλικής κ. Κατσιβέλη και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου.

Στις 11.30 αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής το Ν. Μαυροκέφαλο, μέλος της ΤΕ θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Στανίτσα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιθάκης.

Στις 12.00, αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τη Ζ. Βλάχου, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Σάμης κ. Μονιά και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σάμης.

Επίσης, η Τομεακή Επιτροπή έχει συγκροτήσει ομάδες πυρασφάλειας συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στον αγώνα που δίνει ο λαός μας για την προστασία και τη διαφύλαξη της ζωής του, της περιουσίας του, του φυσικού περιβάλλοντος.

Όλοι και όλες σ’ αυτό τον αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ