Το σημείο συνάντησης των Αργοστολιωτών
Antico cafe 20 χρόνια ζωής -Η συνήθεια που έγινε λατρεία [εικόνες]
Life
28/04/2018 | 13:12

Ο καφές και η διασκέδαση γενικότερα δεν απαιτούν πολλά… απλά, καλό σχεδιασμό! Αυτό μάλλον σκέφτηκαν ο Βασίλης Σιμωτάς και ο Θέμης Κoλυβάς όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν στις 15 Απριλίου του 1998 το θρυλικό Antico cafe del Corso. Το όνομα το εμπνεύστηκε ο Βασίλης μιας και είχε ζήσει πολλά χρόνια στην Ιταλία και είχε γνωρίσει την γεύση του καλού ιταλικού καφέ.

Έτσι ξεκίνησαν, 20 ολόκληρα χρόνια πριν, τη δημιουργία της καφετέριας Antico. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, το ιστορικό Λιθόστρωτο, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Για τους περισσότερους Αργοστολιώτες είναι το σημείο συνάντησης, ο πρωινός τους καφές, ο σφυγμός της πόλης που περνάει από δίπλα τους. 

Ποιος μπορεί να μην θυμηθεί, όλα αυτά τα χρόνια, τα κορυφαία eventsτου μαγαζιού, τα υπαίθρια partiesπου μετατρέπουν το Λιθόστρωτο σε ένα ζωντανό σημείο διασκέδασης της πόλης.

Ο Βασίλης και ο Θέμης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη αναβίωση του εθίμου με τις στάμνες (πριν πέντε χρόνια), ήταν χορηγοί σε δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις, βοήθησαν και συνέδραμαν στην αισθητική καλαισθησία του Λιθόστρωτου. Θυμίζοντας σε όλους μας ότι η επιτυχία δεν είναι εύκολο να έρθει, αρκεί αυτό που κάνεις να το αγαπάς.

Ναι πέρασαν 20 χρόνια Βασίλη και Θέμη, 20 χρόνια που όλοι εμείς αγαπήσαμε αυτό το μαγαζί, συνυφασμένο με την καθημερινότητα μας. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Χρόνια Πολλά Antico

 

Extra tip: Τέλεια τοποθεσία, άμεση εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό, τελειά κοκτέιλ και θεϊκά ροφήματα!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer