Ανθρώπινο δράμα στην Κυψέλη: Πέθαναν αβοήθητοι οι δύο ηλικιωμένοι
Κοινωνία
04/08/2022 | 22:45

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν μια τραγωδία που συνέβη στην οδό Γεωργίου Κεδρηνού 8 στην Κυψέλη.

Ένα ανθρώπινο δράμα φαίνεται πως κρυβόταν πίσω από την πόρτα του διαμερίσματος. Όπως όλα δείχνουν οι δύο ηλικιωμένοι πέθαναν αβοήθητοι …..

Συγκεκριμένα, για θάνατο από φυσικά αίτια του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα.

Αυτό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ενώ και στο σπίτι δεν φαίνονται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και οι αρχές άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ήταν κοντά 90 χρονών και βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Συγκεκριμένα η μια σορός βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο και η άλλη στο μπάνιο.

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 92χρονος άνδρας πέθανε πριν από 7-8 μέρες από παθολογικά αίτια, ενώ η 90χρονη γυναίκα πέθανε πιθανότατα χθες αβοήθητη.

Ο 91χρονος άνδρας φαίνεται πως απεβίωσε πριν από περίπου 7-8 ημέρες κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο κλιματισμός στο διαμέρισμα δεν λειτουργούσε και πιθανότατα –τις ημέρες που ο υδράργυρος χτύπαγε κόκκινο- ο ηλικιωμένος να έπαθε θερμοπληξία και να κατέληξε. Γι’ αυτό και βρέθηκε γυμνός στο χολ του σπιτιού.

Όσον αφορά τον θάνατο της 90χρονης εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, κάτι που σημαίνει για αρκετά 24ωρα ζούσε μαζί με τον νεκρό σύζυγο της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια. Ο μόνος άνθρωπος που αναζήτησε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ήταν ένας ανιψιός τους.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer