Ανησυχία για τον Πελέ, δεν ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία
Κόσμος
03/12/2022 | 19:55

θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ ξεκίνησε μία διαφορετική αγωγή, καθώς η χημειοθεραπεία που υποβαλλόταν για τον καρκίνο του παχέος εντέρου σταμάτησε να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όπως ανέφερε το Σάββατο η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Folha de S.Paulo».

Ο 82χρονος Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο και αργότερα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με ιατρικές εκθέσεις.

Η ίδιας εφημερίδα επισημαίνει ότι η χημειοθεραπεία έχει πλέον ανασταλεί και ότι ο Πελέ λαμβάνει πλέον διαφορετική αγωγή, προκειμένου να περιορίσει συμπτώματα, όπως ο πόνος και η δύσπνοια.

Σύμφωνα με ιατρική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, ο Πελέ είχε επαρκή ανταπόκριση σε μια αντιβιοτική θεραπεία και ήταν σε σταθερή κατάσταση «με γενική βελτίωση». Του αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021 και λάμβανε ιατρική περίθαλψη σε τακτική βάση.

Σε ανάρτησή του στα social media την Πέμπτη ο Πελέ έγραψε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη «μηνιαία επίσκεψή» του και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τα μηνύματα που είχε λάβει. Ο πρώην επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας, της Σάντος και της Κόσμος της Νέας Υόρκης πόσταρε μια φωτογραφία του που προβάλλεται σε ένα κτίριο στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, με μήνυμα «Γίνε καλά σύντομα».

Πηγή: liberal.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer