Ανέστης Βλάχος: “Κεραυνοί” για την διαθήκη του ηθοποιού – “Είναι πλαστή, αυτά δεν είναι τα γράμματά του” λέει ο γιος του
Life
08/02/2022 | 11:49

“Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη…”. Με αυτή τη φράση ο σπουδαίος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τέλος στο θρίλερ με την κληρονομιά του μέσα από την διαθήκη του, που γράφτηκε σε μια κόλλα χαρτί, η οποία καθαρογράφηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασίου στα μέλη της οικογένειάς του. Άνοιξε ωστόσο τον δρόμο για έναν τεράστιο δικαστικό πόλεμο από τον γιο του Ηρακλή, ο οποίος προχωρά σε νέες καταγγελίες.

Μέσα από την εφημερίδα Espresso, ο Ηρακλής Βλάχος ρίχνει “κεραυνούς” και διαμηνύει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του. Μάλιστα αμφισβητεί πλήρως την γνησιότητα της διαθήκης και προσπαθεί να την αποδομήσει σε όλα τα σημεία.

“Ειδικά εκεί που λέει ‘διαθέτης’, αν τον ρωτούσες για τη λέξη αυτή θα σου έλεγε ‘συγγνώμη τι λες; Τι είναι αυτό;’. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πλαστή. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό σε ένα από τα δεκάδες ψέματα που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Λέγανε ότι η διαθήκη έχει συνταχθεί το 2014. Η συγκεκριμένη διαθήκη έχει ημερομηνία 2016. Και για όλα όσα λέω μιλάω με αποδείξεις. Προφανώς την έχουν αλλάξει. Επίσης το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεπατικώσεις μία υπογραφή. Και η συγκεκριμένη υπογραφή είναι όντως του πατέρα μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κείμενο είναι δικό του. Ούτε συντακτικά ούτε γραφικά. Ούτε κατά διάνοια” λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ο Ηρακλής Βλάχος τονίζει ότι η διαθήκη θα προσβληθεί εις τριπλούν: για πλαστότητα, για δικαιοπρακτική ικανότητα (ο πατέρας μου είχε νοσηλευτεί τρεις φορές με εγκεφαλικά) και τρίτον για τη νόμιμη μοίρα. “Επίσης υπάρχει ένα θέμα για τος συνθήκες διαβίωσής του. Μάρτυρες μαζεύονται όλο και πιο πολλοί για τη συγκεκριμένη υπόθεση” αναφέρει στην Espresso.

Αναφέρει επίσης, ότι την προηγούμενη Κυριακή οι κλειδαριές στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας του άλλαξαν ακόμη μια φορά και δεν γνωρίζει αν τα πράγματα του πατέρα του βρίσκονται εκεί.

Πηγή: enikos.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer