Πρωτότυπες δράσεις και νέος σχεδιασμός για τα ΤΕΙ στη Κεφαλονιά.
Αναζητά ένα «διαφορετικό τμήμα» στα ΤΕΙ ο Κονιδάρης
Κοινωνία
16/03/2011 | 07:58

Συνέλευση πραγματοποίησαν, χθες το μεσημέρι στο νέο κτήριο του τμήματος στο Αργοστόλι, οι καθηγητές των ΤΕΙ με επικεφαλή το προϊστάμενο του τμήματος Αγησίλαο Κονιδάρη.
Στη συνέλευση, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, παραβρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο των φοιτητών προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα με αφορμή την έναρξη του εαρινού εξαμήνου.

Αξιοσημείωτη είναι η προσπάθεια του καθηγητή Αγησίλαου Κονιδάρη, για την αναβάθμιση του τμήματος, την εν γένει καλύτερη λειτουργία αυτού και την ένταξη του στην ζωή του τόπου με διάφορες δράσεις πρωτότυπες ακόμη και για τα Ελληνικά δεδομένα.

Προτάθηκαν ανοικτές συζητήσεις σε όλα τα μαθήματα με την συμμετοχή των φοιτητών αλλά και τη συμμετοχή των πολιτών στις συνεδριάσεις των μαθημάτων.
Πέρα από την υλοποίηση οδηγού σπουδών και πτυχιακών αν γίνουν τελικά δεκτές οι προαναφερόμενες προτάσεις και υλοποιηθούν θα μιλήσουμε “για ένα διαφορετικό τμήμα”.

 Σημείωση: o Αγησίλαος Κονιδάρης είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Υπολογιστών με δύο υποτροφίες του ΙΚΥ και το Διδακτορικό του δίπλωμα από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιο Πατρών. Δούλεψε για πολλά χρόνια ως Μηχανικός Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ερευνητική Μονάδα 6 του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στην Πάτρα. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει πάνω από 20 επιστημονικές εργασίες σε γνωστά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας. Thousands of adults are now turning to their local library for essay4today.com job search resources and support

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer