Αναβάθμιση του γηπέδου Κοντοκαλίου από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Αθλητισμός
07/06/2018 | 19:56

Το γήπεδο Κοντοκαλίου επισκέφθηκε, την Τετάρτη το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιαστάτος, μετά από πρόσκληση του ΔΣ του  ΑΟ Κοντοκαλίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντοκαλίου.

Ο κ. Γαλιατσάτος έγινε αποδέκτης των αιτημάτων, για την οικονομική υποστήριξηστην ανακατασκευή του γηπέδου, το οποίο να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γήπεδο του νησιού που τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας το 2001.

Μεταξύ των αιτημάτωνήταν, η αντικατάσταση του φθαρμένου πλέον πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου και η ανακαίνιση των  κτιριακών εγκαταστάσεων , κυρίως τα αποδυτήρια και οι εξέδρες.

Στην επιτόπια αυτοψία του γηπέδου Κοντοκαλίου, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων συνόδευαν , η ΑντιπεριφερειάρχηςΚέρκυρας Νικολέτα Πανδή και ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Μιχαλάς.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τα αναγκαία έργα που χρίζουν άμεσης επισκευής και αντικατάστασης στο γήπεδο Κοντοκαλίου, σε συνεργασία βέβαια με το δήμο Κέρκυρας, που είναι και ο κύριος διαχειριστής των δημοτικών γηπέδων» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia