Άναψε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία των Πουλάτων
Κοινωνία
27/11/2020 | 15:44

Νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, φωταγωγήθηκε εχθές το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού μας. Έτσι, με αυτόν τον λιτό τρόπο, όπως άλλωστε και σε ολόκληρο τον Δήμο μας, μπαίνουμε στα Πουλάτα στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

Μία διαφορετική ωστόσο γιορτή από τις συνηθισμένες, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού θα μας αναγκάσουν να γιορτάσουμε φέτος τα πιο εσωστρεφή αλλά και οικογενειακά Χριστούγεννα. Για αυτό και ας προσπαθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, να μεταφέρουμε λίγη από την λάμψη και την μαγεία τους σε κάθε σπιτικό του χωριού μας! Και όπως έγραψε η Αμερικανίδα συγγραφέας και ποιήτρια Richelle Goodrich… “Τα Χριστούγεννα είναι σαν την καραμέλα. Λιώνουν αργά μέσα στο στόμα και γλυκαίνουν κάθε προτίμηση, όπως μια επιθυμία που θα ευχόμασταν να διαρκέσει για πάντα.”

Με την ελπίδα και την επιθυμία λοιπόν ότι σύντομα η υγειονομική περιπέτεια που ταλαιπωρεί τον πλανήτη θα αποτελεί παρελθόν, ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ