Τι ειπώθηκε σε σύσκεψη με τους Κουρή, Μιχαλάτο, Γαλιατσάτο, Τιμοθεάτο και Παντουλιά για τον τουρισμό μέσα στο 2012. Ποιες είναι οι άμεσε δράσεις προβολής και διαφήμισης.
Άμεσες ενέργειες από τη Περιφερειακή Ενότητα για τον τουρισμό στη Κεφαλονιά
Τουρισμός
14/01/2012 | 16:43

Συνάντηση είχε ο Σωτήρης Κουρής με τους φορείς του τουρισμού οι οποίοι του είχαν καταθέσει γραπτώς τα αιτήματα τους και τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν όψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου. Ο αντιπεριφερειάρχης απαντώντας τους διαβεβαίωσε ότι η στήριξη θα είναι όσο τον δυνατόν πιο ουσιαστική απότι τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα αναφέρθηκε σε άμεσε δράσεις που έχουν να κάνουν με:
– Έκδοση έντυπου υλικού προς κάλυψη των αναγκών ετών 2011-12.
– Στήριξη στην προβολή και διαφήμιση στο χώρο του διαδικτύου κάτι το οποίο θεωρείται σημαντική δράση για τα Νησιά μας.
– Προβολή και διαφήμιση σε στοχευόμενες αγορές όπως Αγγλία, Γερμανία κ.λ.π
– Προβολή και διαφήμιση στην Βόρεια Ελλάδα.
– Συνεργασία με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την στήριξη του στην έκδοση c.d για το Νομό ή άλλες δράσεις που θα αποφασιστούν σε σύντομο χρόνο.
Για την υλοποίηση των προαναφερόμενων δράσεων θα υπάρξει στενή συνεργασία με τους φορείς του Τουρισμού.

Τι απόψεις τους στην σύσκεψη εξέφρασαν ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς Σπύρος Γαλιατσάτος και ο  Γεράσιμος Τιμοθεάτος, από το επιμελητήριο ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και από τους πρακτόρους ο Θεόδωρος Παντούλιας. Bedingungen für das entstehen von strukturenaus thermodynamischer sicht geht strukturbildung in offenen systemen vor sich, also in systemen, hausarbeit schreiben muster bei denen über die systemgrenze hinweg ein transport von stoff und energie erfolgen kann

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer