Δημιουργούν έναν σύγχρονο τουριστικό προορισμό
Αλλάζει σελίδα η Κεφαλονιά -Με τα νέα μεγάλα έργα ολοκληρώνεται η μετάβαση στη νέα εποχή
Κοινωνία
21/11/2018 | 22:14

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται πλέον η Κεφαλονιά αφού τα νέα μεγάλα έργα (ανάπλαση Κυανής Ακτής και παραλιακής ζώνης στο Αργοστόλι) δημιουργούν πλέον έναν σύγχρονο και απόλυτα τουριστικό προορισμό.

Και είναι ξεκάθαρο ότι όσοι ποντάρουν στο μπλοκάρισμα ή στη δυσφήμηση των μεγάλων έργων, το μόνο που θα πετύχουν είναι να καταστούν αποσυναγωγοί και πρόσωπα του πολιτικού και κοινωνικού περιθωρίου. 

Πραγματικά η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας έχει πλέον αηδιάσει με την κακόβουλη και μικροπολιτική προσπάθεια, που εκπορεύεται από συγκεκριμένους ξεπερασμένους από τη ζωή πολιτικούς κύκλους, να μπλοκαριστούν ή να αμαυρωθούν έργα-τομές που βάζουν την Κεφαλονιά τρεις δεκαετίες μπροστά.

Ως γνωστόν όμως στη ζωή και στην πολιτική δεν επικρατούν αυτοί που κραυγάζουν άναρθρα ούτε αυτοί που βγάζουν και κακία και μικρότητα, αλλά αντίθετα, κερδίζουν οι πολιτικές ομάδες και παρατάξεις που οδηγούν τον τόπο και τα πράγματα στην πρόοδο και στην εξέλιξη. Όταν σε λίγους μήνες η πρωτεύουσα του Δήμου μας θα είναι μία από τις πιο ζηλευτές και ελκυστικές περιοχές της Ελλάδος κανείς δεν θα θέλει να έχει ταυτιστεί με τους “μίζερους” και τους “παλαιοκομματικούς” που αντιδρούσαν στα έργα, αλλά όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα στο κάδρο της επιτυχίας. 

Πηγή: portoni.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ