Η εκλεκτή της ΝΔ δείχνει ανοδική τάση
Αλλαγή κλίματος υπέρ της Ρόδης Κράτσα στα στοιχήματα για την Περιφέρεια!
Πολιτική
18/05/2019 | 11:08

Ενώ στην αρχή της προεκλογικής περιόδου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είχαν βγει δημοσιεύματα υπέρ του απερχόμενου Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου που μιλούσαν για στοιχήματα που έδειχναν άνετη επικράτηση του στον δεύτερο γύρο τώρα όπως φαίνεται το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ της Ρόδης Κράτσα!

Πιο συγκεκριμένα την αρχή γίνονταν λόγος στα ΜΜΕ ότι στο διαδικτυακό ιστότοπο stoiximan.gr ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Γαλατσάτος ήταν φαβορή με απόδοση για την τελική νίκη του 1,65 έναντι 2,50 της Ρόδης Κράτσα. Όμως, τώρα τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει. Τώρα είναι η εκλεκτή της Νέας Δημοκρατίας Ρόδη Κράτσα που έχει ανοδική τάση με απόδοση 2.30 έναντι 2.00 του Θόδωρου Γαλιατσάτου που συνεχώς πέφτει στις πιθανότητες!

Έτσι, αν τα πράγματα συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς σε πολύ λίγο χρόνο είναι πιθανό να δούμε την Ρόδη Κράτσα να περνάει μπροστά στα στοιχήματα.

Όμως, το μεγαλύτερο “στοίχημα” θα παιχτεί στις κάλπες της 26 Μαϊου και 2 Ιονίου όπου ο τρίτος στην σειρά των πιθανοτήτων των στοιχημάτων Σπύρος Σπύρου (απόδοση 4,50) είναι κατά την άποψη μου πολύ πιθανό να χρίσει τελικά  νέα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο δεύτερο γύρο την πρώτη εκλεγμένη γυναίκα για το καίριο πόστο αυτό την Ρόδη Κράτσα!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer