Συνάντησή με φορείς, στο Δημοτικό Θέατρο
Αλέξης Τσίπρας από Κεφαλονιά: Κινδυνεύουμε να χάσουμε σε 5 μήνες ότι με θυσίες του λαού κερδίσαμε μέσα σε 5 χρόνια – Στενάχωρη η εικόνα της αγοράς [εικόνες+βίντεο]
Πολιτική
17/07/2020 | 14:45

Δριμεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί από το πρωί περιοδεία στο νησί και έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στη Κεφαλονιά χθες το βράδυ από τη Ζάκυνθο (μέσω Πεσσάδας) και διανυκτέρευσε στο νησί μας. Το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν από τους τομεάρχες του κόμματος, η Κατερίνα Νοτοπούλου (Τουρισμού) και Νεκτάριος Σαντορινιός (Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) καθώς και ο πρώην περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Την περιοδεία του, σήμερα το πρωί, στο Αργοστόλι ο κ. Τσίπρας την ξεκίνησε από μαγαζιά του Λιθόστρωτου ενώ αμέσως μετά είχε συνάντηση, στο θέατρο «Κέφαλος», με παραγωγικούς φορείς του νησιού. 

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων ο κ. Τσιπρας τόνισε “Σήμερα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά. Ένα πανέμορφο νησί, που βιώνει το σκληρό πρόσωπο της κρίσης που πλανάται σαν φάντασμα ξανά, πάνω από τη χώρα μας. Ένας τόπος ευλογημένος από τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του.
Εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς φόβου και αβεβαιότητας για το μέλλον, καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κινείται άνευ στρατηγικού σχεδίου. Οι ανελαστικές υποχρεώσεις σφίγγονται σαν θηλιά στον λαιμό του μικρού και του μεσαίου επιχειρηματία, καθώς οι τζίροι έχουν εκμηδενιστεί. Η ύφεση που μέρα με τη μέρα βαθαίνει, δεν είναι απλώς νούμερα που αραδιάζονται πάνω στα χαρτιά των οικονομολόγων, αλλά προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, οικογενειακά δράματα. Οφείλουμε να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.
Σήμερα, κινδυνεύουμε περισσότερο παρά ποτέ, να χάσουμε μέσα σε 5 μήνες ότι με τους κόπους και τις θυσίες του λαού κερδίσαμε μέσα σε 5 χρόνια”.

Συζήτηση με φορείς στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς

Σήμερα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά. Ένα πανέμορφο νησί, που βιώνει το σκληρό πρόσωπο της κρίσης που πλανάται σαν φάντασμα ξανά, πάνω από τη χώρα μας. Ένας τόπος ευλογημένος από τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του.Εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς φόβου και αβεβαιότητας για το μέλλον, καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κινείται άνευ στρατηγικού σχεδίου. Οι ανελαστικές υποχρεώσεις σφίγγονται σαν θηλιά στον λαιμό του μικρού και του μεσαίου επιχειρηματία, καθώς οι τζίροι έχουν εκμηδενιστεί. Η ύφεση που μέρα με τη μέρα βαθαίνει, δεν είναι απλώς νούμερα που αραδιάζονται πάνω στα χαρτιά των οικονομολόγων, αλλά προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, οικογενειακά δράματα. Οφείλουμε να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.Σήμερα, κινδυνεύουμε περισσότερο παρά ποτέ, να χάσουμε μέσα σε 5 μήνες ότι με τους κόπους και τις θυσίες του λαού κερδίσαμε μέσα σε 5 χρόνια. Από τη συνάντησή μου, με φορείς, στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς.

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer