Ισχυρή Κεφαλονιά: Τα ψέματα και οι συκοφαντίες πρέπει επιτέλους να τελειώσουν
Πολιτική
30/03/2023 | 11:31

Τα ψέματα και οι συκοφαντίες πρέπει επιτέλους να τελειώσουν. Καταθέτω μηνυτήρια αγωγή στο portoni.grκαι σε κάθε υπεύθυνο.

Πριν 2 ημέρες το ειδησεογραφικό site portoni.gr δημοσίευσε ένα απολύτως ψευδές άρθρο σύμφωνα με το οποίο εγώ διεμήνυσα μία σειρά από ανοησίες στον Αλέξανδρο Παρίση.

Είναι το ίδιο ειδησεογραφικό site το οποίο επί μήνες πετάει λάσπη στον Αλέξανδρο Παρίση ανέντιμα και ανήθικα, προσπαθώντας να σπιλώσει την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που όλοι γνωρίζουν τι έχει κάνει για αυτό τον τόπο και τι συνεχίζει να κάνει.

Σε ένα μικρό τόπο όπως η Κεφαλονιά όμως, όλοι γνωρίζουμε ποιος βρίσκεται πίσω  από αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και το σύνολο του πολιτικού κόσμου έχει αποφασίσει να αφήσει αυτό το άτομο στο περιθώριο όπως του αξίζει.

Όλα όμως έχουν ένα όριο. Και αυτή τη φορά το όριο αυτό το ξεπέρασαν.

Γι’ αυτό τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω μηνυτήριο αναφορά κατά του ειδησεογραφικού site portoni.gr και όποιου υπευθύνου και παράλληλα θα προχωρήσω και σε όποια ενέργεια χρειάζεται. Θα προστατεύσω με κάθε μέσο την τιμή και την υπόληψή μου καθώς μετά από τόσα χρόνια στο πολιτικό βίο δεν δέχομαι κάποιοι να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου.

 

Με εκτίμηση,

Διονύσιος Λουρδάς
Ισχυρή Κεφαλονιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer