Οχι άλλα θύματα στην άσφαλτο
Αλεξανδράτου (ΝΔ):Το οδικό δικτύο της Κεφαλλονιάς ειναι κυριολεκτικά επικίνδυνο
Πολιτική
26/06/2019 | 18:21

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Μύλο του Πετρία στο Αργοστόλι που στοίχησε τη ζωή τουλάχιστον σε ένα συμπολίτη μας.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μετωπικη σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Φάρσα προς το Αργοστόλι με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε τουρίστες στο Φισκάρδο.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ΙΧ ξέφυγε απο την πορεία του και ως αποτέλεσμα έχασε τη ζωή του ο οδηγός, ενώ η συνεπιβάτης του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Το τροχαίο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια τραγική τεράστια λίστα συνανθρώπων μας που έχουν άδικα χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο στο νησί μας. Έχουμε πολλάκις τονίσει την αναγκαιότητα εκσυχρονισμού του οδικού δικτύου της Κεφαλλονιάς, το οποίο όχι απλώς πάσχει αλλά ειναι κυριολεκτικά επικίνδυνο. Η επιμέλεια των κεντρικών οδικών αρτηριων του νησιού αλλά και των παράπλευρων δρόμων θα πρέπει να είναι στις ύψιστες προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του νησιού.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι το τελευταίο θύμα της πολύχρονης αμέλειας που θα θρηνήσουμε στον τόπο μας.

Πολιτικό Γραφείο Βικτώριας Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer