Συνέντευξη στον Ionian Galaxy
Αλεξάνδρα Μπαλού: “Μόνη λύση η ενδυνάμωση του λαϊκού κινήματος” -Επίθεση σε κυβέρνηση και περιφερειακή Αρχή
Αυτοδιοίκηση
01/02/2023 | 20:57

Μηδενικό σε κρίσιμους τομείς χαρακτήρισε το έργο της Περιφερειακής Αρχής η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης της ΠΙΝ Αλεξάνδρα Μπαλού μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Η κα Μπαλού τόνισε ότι τα τρία αυτά χρόνια, κατέστη σαφές τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και σε κεντρικό από την κυβέρνηση της ΝΔ με την οποία ευθυγραμμίζεται η Περιφερειακή Αρχή, ότι γνώμονας της ακολουθούμενης πολιτικής είναι η εξυπηρέτηση των λίγων και εχόντων και όχι των λαϊκών συμφερόντων.

Σε ερώτηση αναφορικά με το πώς θα κινούνταν η ίδια εφόσον ο λαός με την ψήφο του την έκανε Περιφερειακή Αρχή η κα Μπαλού τόνισε πως ακόμα και μέσα σε αυτό το αντιδραστικό και εξαιρετικά περιορισμένο θεσμικό πλαίσιο θα έθετε πάνω από όλα το συμφέρον του λαού και αντίστοιχα θα κατηύθυνε τα σχετικά κονδύλια και όπου χρειαζόταν θα συμπαρατασσόταν με το λαϊκό κίνημα διεκδικώντας την αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής και του θεσμικού πλαισίου.

Σχετικό παράδειγμα υπάρχει με την Δημοτική Αρχή της Πάτρας και τον τρόπο που ο δήμαρχος κ. Πελετίδης κινείται και ασκεί τα καθήκοντά του.

Τέλος, η κα Μπαλού εξήρε την ανάγκη στήριξης τόσο του ΚΚΕ σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής όσο και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε αυτοδιοικητικό προκειμένου να δυναμώσει η φωνή του λαού και του λαϊκού κινήματος, που είναι και το μόνο που μπορεί να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση παίρνοντας την τύχη του στα χέρια του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Μπαλού στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer