Αλεξάνδρα Μπαλλού: Την κυβερνητική γραμμή των ιδιωτικοποιήσεων υπηρετεί η Περιφερειακή Αρχή Τρεπεκλή [εικόνες]
Πολιτική
19/06/2024 | 08:22

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλλού στο κατάστημα “Πολίτικο” στο Αργοστόλι το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουνίου.

Αρχικά, πήρε τον λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γκισγκίνης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, πως σκοπός της συνέντευξης αυτής είναι να υπάρχει άμεση ενημέρωση και τοποθέτηση για τα ζητήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά.

Μαζί με την κα Μπαλλού και τον κ. Γκισγκίνη στο πάνελ ήταν και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου Γιάννης Κουρούκλης και το μέλος της ΤΕ του ΚΚΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Διονυσία Πεντόγαλου.

Κατά την τοποθέτησή της η κα Μπαλλού μίλησε για την κεντρική κυβερνητική γραμμή που στόχο έχει την ιδιωτικοποίηση των πάντων και την διασφάλιση των κερδών των εργολάβων και των λίγων, σε βάρος του λαού.

Την γραμμή αυτή εξυπηρετεί και η παρούσα περιφερειακή Αρχή του κ. Τρεπεκλή, όπως έκανε και η προηγούμενη της κας Κράτσα, παρά τη δήθεν αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι συνεχίζουν να υλοποιούνται έργα – μπαλώματα στην Κεφαλονιά και όχι έργα πνοής και μεγάλα που έχει ανάγκη ο τόπος και οι κάτοικοί του.

Παράλληλα, με το νέο εκλογικό νόμο η περιφερειακή Αρχή διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία και μπορεί να κάνει ανενόχλητη ό,τι νομίζει.

 

Τέλος, ως μόνη λύση προέκρινε την λαϊκή κινητοποίηση, ώστε οι πολίτες να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και να απαιτήσουν να προχωρήσουν άμεσα τα έργα και οι παρεμβάσεις που έχουμε ανάγκη ως νησί.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισε θα συνεχίσουν να πιέζουν για έργα ανάπτυξης, υποδομής, πολιτικής προστασίας, αθλητικών εγκαταστάσεων, για την διασφάλιση της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του ekefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer