Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό
Ακινητοποιήθηκε το «Ανδρέας Κάλβος» στο λιμάνι του Πόρου -Για “νομική ανωμαλία” κάνει λόγο η Ionian Group
Κοινωνία
11/07/2018 | 17:16

Στο λιμάνι του Πόρου ακινητοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» της «Ionian Group», χωρίς να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο δρομολόγιο προς Κυλλήνη.

Σε ερώτηση του ekefalonia.gr προς την πλοιοκτήτρια εταιρία γιατί δεν εκτελέστηκε το προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 15.30 από το «Ανδρέας Κάλβος», η απάντηση ήταν ότι από σήμερα το εν λόγω πλοίο δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος, ούτε και αν θα επανέλθει και πότε στη γραμμή. Λίγο αργότερα με επίσημη ανακοίνωση της η Ionian Group διευκρινίζει ότι πρόκειται για έγγραφο δικαστικής απόφασης, μιλάει για “νομική ανωμαλία” και ζητάει συγγνώμη στο επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, ναυτιλιακές πηγές κάνουν λόγο για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Kefalonian Lines. Άλλες πηγές αναφέρουν για κατάσχεση του συγκεκριμένου πλοίου από την Κεφαλλονίτικη εταιρία.

Το πλοίο καθηλωμένο στο λιμάνι του Πόρου

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τέσσερις μήνες είχε ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου πλοίου από την Ζακυνθινή εταιρεία στην Kefalonian Lines, πλην όμως οι πλοιοκτήτες δεν το παρέδωσαν στους αγοραστές κατά τις προβλεπόμενες ημερομηνίες με αποτέλεσμα να κινηθει νομικά η Κεφαλλονίτικη εταιρία.

Στο «Νήσος Κεφαλονιά» θα επιβιβαστούν οι επιβάτες του «Ανδρέα Κάλβος»

 

Φώτο // kefalonites karabolatres, Γιώργος Γκιάφης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia