Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κράτσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Αργοστόλι –Ποια έργα δρομολογούνται –Μαζί της Νικόλας και Τραυλός [εικόνες]
Αθλητισμός
18/09/2022 | 13:37

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης


Η Ρόδη Κράτσα στα γήπεδα μπάσκετ και τένις του Αργοστολίου

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και συγκεκριμένα τα γήπεδα μπάσκετ και τένις, επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό, τον πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Αργοστολίου Νικόλα Βαλλιανάτο και την πρόεδρο της ΔΕΕΠ της ΝΔ Γιάννα Κουλουμπή.

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη εκεί, αν και αποτελούν ευθύνη του Δήμου, ο οποίος και τα υλοποιεί, εντούτοις υποστηρίζονται από την ΠΙΝ με την οποία και έχει υπογράψει και σχετική προγραμματική σύμβαση.

Η κα Κράτσα, τόνισε την ανάγκη τα εν λόγω έργα να προχωρήσουν άμεσα, καθότι η πρόσβαση των νέων μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ζωτικής σημασίας.
Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την τοιχογραφία που βρίσκεται σε εξέλιξη στον πλαϊνό τοίχο του κλειστού δημοτικού σταδίου από Σέρβους καλλιτέχνες, οι οποίοι και φιλοξενούνται στην Κεφαλονιά, με τα έξοδα τους να τα καλύπτει η ΠΙΝ.
Να σημειωθεί ότι η καρδιά της εν λόγω εξαιρετικής πρωτοβουλίας είναι ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα πολιτισμού Βίκτωρ Ρουχωτάς.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer