Αιτία του ξυλοδαρμού η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Διαιτητής του αγώνα Μάκης Βουτσινάς σε παίχτη της Εύγερου λίγο πριν το τέλος του αγώνα.
Άγριο ξύλο στον αγώνα Ολυμπιακού – Εύγερου. Χάος στο γήπεδο
Αθλητισμός
10/03/2011 | 09:09

Σοβαρά επεισόδια επισκίασαν τον ημιτελικό κυπέλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ευγερο, φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Διαιτητής του αγώνα κ Βουτσινάς σε παίχτη της Ευγερου λίγο πριν το τέλος του αγώνα  και επιτέθηκαν στον διαιτητή χτυπώντας τον και βρίζοντας τον. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και υποβασταζόμενος ο διαιτητής αποχώρισε από των αγωνιστικό χώρο , προς τα αποδυτήρια και διέκοψε το παιχνίδι .   Τα γεγονότα αυτά αμαυρώνουν το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο και οι πρωταίτιοι  πρέπει να τιμωρηθούν.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η Ευγερος ήταν καλύτερη μπήκε δυνατά και με πάθος ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μάλλον σε άλλο γήπεδο . Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αλλά όπως είχε πει ένα μεγάλος προπονητής στην Ελλάδα η μπάλα είναι πόρνη και αυτό αποδείχτηκε στο 87 ο Ολυμπιακός  άνοιξε το σκορ με τον Αμουργη μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των παιχτών του … δύστυχος το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ .
Από πληροφορείς μάθαμε οτι ο Διαιτητής του αγώνα μεταβεί στο Γ. Νοσοκομείο Κεφαλονιάς γιατί δεν αισθανόταν καλά.  

Πηγή: kefalonia sports news Der deutsche schulleiterkongress präsentiert zu seiner sechsten auflage wieder prominente Lesen Sie den Artikel referenten, darunter den bergsteiger reinhold messner, den grünen-vorsitzenden cem özdemir und den zirkus-direktor andr sarrasani

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer