Να σας ζήσει!
Αγόρι το πρώτο μωρό του 2020 στη Ζάκυνθο
Κοινωνία
03/01/2020 | 09:56

Στις 14.26 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ήρθε στον κόσμο το πρώτο μωρό της Ζακύνθου για το 2020. Το βρέφος είναι ένα υγιέστατο αγοράκι και γεννήθηκε με καισαρική στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Χαρούμενοι γονείς ο Αντρέας Προκόπης και η Παναγιώτα Κλάδη που απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, αφού ήδη έχουν ένα κοριτσάκι πέντε χρονών. Το μωρό ζύγιζε 2 κιλά και 810 γραμμάρια.
«Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο μας ήρθε στον κόσμο την Πρωτοχρονιά με καισαρική από την κ. Παναγιώτα Κλάδη. Ζύγιζε 2,810 κιλά και ήταν επείγουσα καισαρική γιατί είχε συσπάσεις. Πέρσι γεννήθηκαν σχεδόν 300 παιδιά στη Ζάκυνθο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις 300 κυρίες που προτίμησαν το νοσοκομείο μας και αναβαθμίζουν την κλινική μας», μας δήλωσε ο Διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής, Ανδρέας Ρένεσης.
Οι γονείς μιλώντας στην «Ημέρα» αναφέρθηκαν στο ευχάριστο γεγονός. Η μητέρα δήλωσε: «Είναι το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είναι μεγάλη η συγκίνηση μας. Να έχουν όλοι οι άνθρωποι υγεία».
Από την δική του πλευρά ο ευτυχής πατέρας πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί είναι το δεύτερο μωρό που μας έρχεται. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλο το προσωπικό στη Μαιευτική. Εύχομαι καλή χρονιά και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Ο μπέμπης μας να μας κάνει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο».
Να σημειώσουμε ότι από το νέο χρόνο η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου του νησιού μας μετράει συνολικά τέσσερις γέννες, με τις δυο να είναι με φυσιολογικό τρόπο και οι άλλες δυο με καισαρική.
Να σας ζήσει!

Πηγή: imerazante.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ