Άγης Βερούτης: Χαλαρώστε λοιπόν, γιατί πολύ φορά πήραν μερικοί και πιάνουν στο στόμα τους την ΕΥΠ
Άγης Βερούτης
09/08/2022 | 20:39

Πρώτον:
– Για να είναι μια χώρα ισχυρή και ασφαλής πρέπει να προστατεύεται από φρουρούς των συμφερόντων της.
– Η πληροφόρηση για τις ενέργειες εχθρών και φίλων είναι θεμελιώδης για την προστασία μια χώρας αλλά και την αποφυγή παγίδων και λαθών σε εθνικό επίπεδο.

Δεύτερον:
– Στην Ελλάδα φημολογείται ότι κυκλοφορούν 10-20 «βαλιτσάκια» που παριστάνουν ότι είναι κεραίες κινητής και κατεβάζουν το περιεχόμενο του κινητού σου. Οι φήμες θέλουν σχεδόν όλα να είναι σε χέρια όχι της κυβέρνησης. Εξάλλου οι αρχές με μια εντολή στις εταιρείες τηλεφωνίας έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστεί (πχ συνομιλίες Χρυσής Αυγής).
– Οποιοσδήποτε ιδιώτης ή ξένη πρεσβεία ή ξένη υπηρεσία πληροφοριών που ΔΕΝ έχει πρόσβαση σε «βαλιτσάκι» μπορεί με €50.000 ή λιγότερα να αγοράσει όση πληροφόρηση χρειάζεται από παραπάνω από 5 εταιρείες που διαθέτουν zero-click συστήματα. Με ακόμα λιγότερα αν ο υποψήφιος προς παρακολούθηση είναι αρκετά μαλάκας να πατήσει σύνδεσμο σε μήνυμα.

Τρίτον:
– Κανένα από τα υπάρχοντα εναλλακτικά προγράμματα επικοινωνίας (WhatsApp, Viber, Signal, Messenger, iMessage κλπ) δεν υφίσταται χωρίς back-door από τους κατασκευαστές για τις υπηρεσίες πληροφοριών. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν διαθέσιμα για να τα κατεβάσει κανείς.
– Αν κάποιος έχει να πει κάτι σημαντικό που δεν θέλει να το ακούσει ένας τρίτος τότε το λέει μόνο δια ζώσης. Διαφορετικά είναι σαν να το φωνάζει.

Τετάρτον:
– Οι επίσημες παρακολουθήσεις από τις αρχές γίνονται κατόπιν άδειας από τη δικαστική εξουσία.
– Για να γίνεται επίσημη παρακολούθηση κάποιος είχε επαρκείς υπόνοιες ή καταγγελία ότι κάτι δεν πάει καλά με τον υποψήφιο προς παρακολούθηση, είτε υποψία τέλεσης αξιόποινης πράξης είτε υποψία πρόθεσης για τέτοιαν.
– Ουδείς μπορεί να χρησιμοποιήσει νόμιμα κανάλια αν δεν υπάρχει καταγγελία ή στοιχειοθετημένη υποψία.

Ορθώς δεν δίνεται στη δημοσιότητα ο λόγος που παρακολουθήθηκε κάποιος διότι μπορεί να βλαφτεί πολύ παραπάνω ένας άσχετος αθώος παρακολουθούμενος επειδή πχ η γυναίκα του έκανε ψεύδη καταγγελία ότι την πλάκωνε και να κίνησε διαδικασίες από το εξωτερικό για να τον παγιδέψει.

Χώρα χωρίς μυστικές υπηρεσίες, είναι σαν ξεκλείδωτο αμάξι στην είσοδο καταυλισμού διαρρηκτών.
Μια χώρα δικαιούται να παρακολουθεί διακριτικά ή όχι κάποιον πχ που ήρθε εσπευσμένα από εχθρική χώρα δήθεν για να κάνει ένα ρεπορτάζ σε ευαίσθητες για την άμυνα της περιοχές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΜΙΑΝΟΥ!

Χαλαρώστε λοιπόν, γιατί πολύ φορά πήραν μερικοί και πιάνουν στο στόμα τους την ΕΥΠ που ούτε την πρώτη συνέντευξη δε θα περνούσαν για να μπουν μέσα για να σερβίρουν καφέδες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer