Αγία Μαρίνα Βλαχάτων: 4ημερη προσκυνηματική εκδρομή σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
12/09/2019 | 19:10

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΒΛΑΧΑΤΩΝ 21ας

 

4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ –  ΒΕΡΟΙΑ –ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ

 

Αναχώρηση: Κεφαλονιά – Θεσσαλονίκη 04/10/2019 Πρωί
Επιστροφή: Θεσσαλονίκη – Κεφαλονιά 07/10/2019 Βράδυ

 

Συγκέντρωση στα Βλαχάτα στις 7:30 και αναχώρηση για το λιμάνι της Σάμης. Στις 9:45 θα μπούμε στο καράβι με προορισμό τον Αστακό. Άφιξη στον Αστακό στις 12:00 και αναχώρηση για τα Ιωάννινα. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και φαγητό. Έπειτα θα συνεχίσουμε για το τελικό μας προορισμό, τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο, για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Έπειτα θα περιηγηθούμε στη πόλη (μέσα από το λεωφορείο), όπου θα δούμε το Λευκό Πύργο, τη Ροτόντα και την Αψίδα του Γαλέριου.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον  Άγιο Παίσιο στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή. Στάση για φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας με προορισμό το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Αρχικά θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, γνωστό ως μοναστήρι της Ορμύλιας. Όταν ολοκληρώσουμε το προσκύνημά μας στο μοναστήρι θα συνεχίσουμε με προορισμό το Μαρμαρά όπου εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό.  Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

Αναχωρούμε το πρωί από το ξενοδοχείο μας με αρχικό προορισμό την Ιερά Μονή Παναγία Δοβράς. Εκεί θα κάνουμε στάση για να προσκυνήσουμε και στη συνέχεια, αφού επιβιβαστούμε στο λεωφορείο θα κατευθυνθούμε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελάς. Ολοκληρώνοντας το προσκύνημά μας θα συνεχίσουμε με προορισμό το Μέτσοβο για ξεκούραση και φαγητό. Τέλος αναχωρούμε για το λιμάνι της Κυλλήνης, ώστε να πάρουμε το καράβι της επιστροφής.  Άφιξη στο Αργοστόλι αργά το βράδυ.

Τιμή Κατά Άτομο:  Δίκλινο/Τρίκλινο     160€

Μονόκλινο190€

(περιλαμβάνονται όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, η μίσθωση του λεωφορείου και η διαμονή του ξενοδοχείου με πρωινό)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934858471 Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 50 ΑΤΟΜΑ