Λυκούδης: Η Ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν!
Αυτοψία στο έργο της Κυανής Ακτής -Ποια έργα ξεκινούν προσεχώς [εικόνες]
08/10/2018 | 16:17

Αυτοψία στο έργο της Κυανής Ακτής έκανε πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Κεφαλλονιάς, κ. Διονύσης Λυκούδης, θέλοντας να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πορεία των εργασιών, καθώς και τα όποια ζητήματα ανακύπτουν στη διάρκεια αυτών.

Ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς το Αργοστόλι σταδιακά αλλάζει όψη, κάτι βέβαια που ξεκίνησε από πέρυσι όταν έγινε η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου και του τμήματος της παραλίας από την Γέφυρα Δεβοσσέτου μέχρι και τη Λαχαναγορά.

Έτσι λοιπόν μετά την ανάπλαση που άρχισε πριν από λίγες ημέρες στο δυτικό μέτωπο της Κυανής Ακτής και η οποία θα φτάσει μέχρι και το λιμάνι, ακολουθούν δύο ακόμη μεγάλα έργα:

1) Η ανάπλαση στις οδούς Ριζοσπαστών, Δ. Λαυράγκα και 21η Μαΐου,

2) Η ανάπλαση από τη Λαχαναγορά μέχρι και το Κεντρικό Λιμάνι του Αργοστολίου.

Όλα αυτά καθιστούν την πόλη του Αργοστολίου κυριολεκτικά πόλη – εργοτάξιο…

Για το τελευταίο μάλιστα ζητήσαμε από τον Αντιδήμαρχο να μας κάνει μια δήλωση σχετικά με την ταλαιπωρία των κατοίκων του Αργοστολίου αυτό το χειμώνα.  “Η ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν”, απάντησε στο ekefalonia.gr, συμπληρώνοντας πως η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς δεσμεύτηκε στο παρελθόν για το “νέο Αργοστόλι” και αυτό υλοποιεί με αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στους κατοίκους του νησιού μας.