Αλλάζουν όλα σε τρεις μήνες
Το Μάρτιο ολοκληρώνεται η επιχείρηση «νέο Αργοστόλι» [βίντεο]
07/12/2018 | 19:05

Όπως όλα δείχνουν όλα τα έργα που είχε εξαγγείλει  η δημοτική Αρχή για τη δημιουργία του νέου Αργοστολίου το φετινό χειμώνα παίρνουν «σάρκα και οστά» αφού θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο Μάρτιο.

Το μεγάλο στοίχημα για το νέο Αργοστόλι φαίνεται να κερδίζεται αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους τρεις μήνες το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού της πόλης, οι αναπλάσεις του ιστορικού κέντρου της πλατείας, της οδού 21ης Μαΐου, της οδού Ριζοσπαστών, της οδού Λαυράγκα, όλο το παραλιακό δυτικό μέτωπο της πόλης από τα φερυ μποτ Ληξούρι -Αργοστόλι έως το Μαϊστράτο.

Η Γέφυρα μέχρι τη παλαιά λαχαναγορά, το γηροκομείο Αργοστολίου, το γήπεδο Αργοστολίου, καθώς και η διαμόρφωση της παλαιάς ζώνης του λιμένα (γουλόστρωτο) μετατρέποντας το, σε τμήμα υποδοχής τουριστικών σκαφών με pillars τα οποία θα παρέχουν νερό και ρεύμα στα τουριστικά σκάφη.

Για τα παραπάνω έργα, τη πορεία τους και την ολοκλήρωση τους, μίλησε στη κάμερα και στο δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης.

Ας δούμε το βίντεο που ακολουθεί.

Το Μάρτιο ολοκληρώνεται η επιχείρηση νέο Αργοστόλι»

Το Μάρτιο ολοκληρώνεται η επιχείρηση «νέο Αργοστόλι» [βίντεο]Όπως όλα δείχνουν όλα τα έργα που είχε εξαγγείλει η δημοτική Αρχή για τη δημιουργία του νέου Αργοστολίου το φετινό χειμώνα παίρνουν «σάρκα και οστά» αφού θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο Μάρτιο.Το μεγάλο στοίχημα για το νέο Αργοστόλι φαίνεται να κερδίζεται αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους τρεις μήνες το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού της πόλης, οι αναπλάσεις του ιστορικού κέντρου της πλατείας, της οδού 21ης Μαΐου, της οδού Ριζοσπαστών, της οδού Λαυράγκα, όλο το παραλιακό δυτικό μέτωπο της πόλης από τα φερυ μποτ Ληξούρι -Αργοστόλι έως το Μαιστράτο. Η Γέφυρα μέχρι τη παλαιά λαχαναγορά, το γηροκομείο Αργοστολίου, το γήπεδο Αργοστολίου, καθώς και η διαμόρφωση της παλαιάς ζώνης του λιμένα (γουλόστρωτο) μετατρέποντας το κομμάτι υποδοχής τουριστικών σκαφών με pillars τα οποία θα παρέχουν νερό και ρεύμα στα τουριστικά σκάφη. Για τα παραπάνω έργα, τη πορεία τους και την ολοκλήρωση τους μίλησε στη κάμερα και στο δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης.Ας δούμε το βίντεο που ακολουθεί.

Δημοσιεύτηκε από ekefalonia.gr στις Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018