Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ έχουν μπει στο χώρο της γεώτρησης και της δεξαμενής της Θηνιάς και προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να επανέλθει το νερό στα χωριά
Επιτέλους λύση στο πρόβλημα με το νερό της Θηνιάς!
Πολιτική
03/07/2013 | 15:32

Από σήμερα το πρωί τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ έχουν μπει στο χώρο της γεώτρησης και της δεξαμενής στην περιοχή της Θηνιάς και προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να επανέλθει το νερό στα χωριά.

Σύμφωνα με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ειρηνοδίκης Αργοστολίου αποφάσισε να παραχωρήσει χρονικό περιθώριο δύο ημερών στη ΔΕΥΑΚ, ώστε να εισέλθει στο χώρο της γεώτρησης για να γίνει αλλαγή της αντλίας και να προχωρήσει άμεσα στον καθαρισμό της δεξαμενής νερού, ώστε να πάρουν καθαρό νερό τα χωριά της Θηνιάς.

Το παραπάνω ήταν ουσιαστικά και αυτό που πρότεινε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο και το οποίο πέρασε κατά πλειοψηφία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, στο χώρο του συμβουλίου βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι των χωριών της Θηνιάς, ενώ έγιναν και τοποθετήσεις από μερικούς. Όλοι τους τόνισαν την ανάγκη να βρεθεί μια μόνιμη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θηνιά εδώ και χρόνια.

Σημαντικό: Την πρόταση του Σπύρου Κουνάδη υπερψήφισε και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer