Γιώργος Κατσιβέλης: Αλλάζει ριζικά το οδικό δίκτυο στο Ληξούρι [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
25/07/2026 | 14:29

Στα οικοδομικά τετράγωνα που περιλαμβάνουν το κλειστό γυμναστήριο, το Μουσικό Σχολείο, το ΕΠΑΛ και τη γειτονιά στα όρια των οδών Μαραθώνος και 21ης Μαΐου συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στο Δήμο Ληξουρίου.

Περιοχές στην καρδιά της πόλης με χωματόδρομους μέχρι πρότινος σύντομα θα παραδοθούν στους πολίτες αναβαθμισμένοι, ασφαλείς και κυρίως λειτουργικοί ώστε να αποτελέσουν εναλλακτική διαδρομή για τους οδηγούς αποφορτίζοντας τους υπόλοιπους δρόμους.

Παράλληλα εκτός από την οδοποιία προετοιμάζεται ο χώρος για την κατασκευή επιπλέον γηπέδων δίπλα στο 5Χ5 και το πάντελ.
Ταυτόχρονα με την κατασκευή πεζοδρομίων και φωτισμού η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο και το Μουσικό Σχολείο Κεφαλονιάς θα είναι αυτή που αρμόζει σε ένα χώρο που καθημερινά υποδέχεται εκατοντάδες πολίτες.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση και στο δρόμο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου!!

Συνεχίζουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ