
Για τη μεγάλη επιτυχία με την οποία στέφθηκαν τα φετινά Βεργώτεια, που διεξήχθησαν στο νέο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αργοστολίου, συγκεντρώνοντας κορυφαίους αθλητές του ελληνικού και διεθνούς στίβου και προσφέροντας υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μίλησε ο προπονητής της ΓΕΚ και βασικός συντελεστής των Βεργωτείων, Νίκος Μεταξάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.
Ο κ. Μεταξάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, υπογραμμίζοντας ότι, παρά τα «τερτίπια» του καιρού, οι επιδόσεις των αθλητών ήταν εξαιρετικά, με αρκετά αξιόλογα ρεκόρ να σημειώνονται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νέο ταρτάν του σταδίου, το οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα» για την Κεφαλονιά και εγκατάσταση αντάξια μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων, τονίζοντας πως αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες φιλοξενίας μεγάλων αγώνων στο νησί.
Παράλληλα, στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία των αθλητών της Κεφαλονιάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού και παγκόσμιου στίβου, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.
Ο κ. Μεταξάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και τους χορηγούς που συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση και την επιτυχία της διοργάνωσης.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:
