
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες προετοιμασίας των αιθουσών για το Μουσικό Σχολείο στο Δήμο Ληξουρίου ώστε το Σεπτέμβριο να υποδεχτεί τους πρώτους μαθητες!
Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τον πρύτανη κ. Ανδρέα Φλώρο, το συμπατριώτη μας καθηγητή κ. Κατερέλο Διονύση και το προσωπικό για τη συνεργασία και υποστήριξη της λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου.
Καρπός αυτής της συνεργασίας αποτελεί η παραχώρηση μουσικών οργάνων και εξοπλισμού που θα ενισχύσουν το διδακτικό έργο.
Η συνολική προμήθεια βέβαια των μουσικών οργάνων θα γίνει από το Υπουργείο Παιδείας όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός.
Ταυτόχρονα επειδή αρκετοί συμπολίτες μας εκφράζουν την επιθυμία να προσφέρουν δικά τους μουσικά όργανα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Παιδείας του Δήμου Ληξουρίου (2671360961) ή τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας κ.Λαζαράτο Κώστα (6937398403) ώστε να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους αυτή.
Γιώργος Κατσιβέλης
Δήμαρχος Ληξουρίου






