
Με ιδιαίτερη χαρά και δημιουργικότητα πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό εργαστήριο στο ΚΗΦΗ Κεφαλονιάς, στο οποίο τα μέλη μαζί με το προσωπικό συμμετείχαν ενεργά σε μια σειρά από παραδοσιακές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο των δράσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χειροποίητες λαμπάδες, να ζυμώσουν και να πλάσουν πασχαλινά κουλούρια, καθώς και να βάψουν αυγά, τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις της ελληνικής Πασχαλιάς.
Η δράση αυτή αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για έκφραση, συνεργασία και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών, δημιουργώντας ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα. Παράλληλα, συνέβαλε στη διατήρηση των παραδόσεων και στην ενδυνάμωση της ψυχικής ευεξίας των συμμετεχόντων.
Το προσωπικό του ΚΗΦΗ στήριξε με αφοσίωση την υλοποίηση του εργαστηρίου, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και τη δημιουργικότητα όλων. Το ΚΗΦΗ Κεφαλονιάς συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις που προάγουν την ενεργό συμμετοχή, την κοινωνικοποίηση και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η Διοίκηση του Ο.Κ.Α.Π. Κεφαλληνίας εύχεται σε όλους τους ωφελούμενους, τους εργαζόμενους του ΚΗΦΗ Κεφαλονιάς «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα». Οι Άγιες αυτές μέρες και το φως της Ανάστασης να φέρουν υγεία, αγάπη και ειρήνη σε κάθε οικογένεια.
Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ

