Κρητικός – Τουλάτος στον Ionian Galaxy: Όσα είπαν για τις εκλογές συνέδρων του ΠΑΣΟΚ [ηχητικό]
Πολιτική
14/03/2026 | 19:32

Για το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τη διαδικασία εκλογής συνέδρων μίλησαν μεταξύ άλλων, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, Λευτέρης Κρητικός, καθώς και ο αναπληρωτής συντονιστής Σταύρος Τουλάτος, σε συνέντευξή τους στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Οι δύο εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής τόνισαν ότι το συνέδριο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που θα ενισχύσει την πορεία του Κινήματος και θα συμβάλει στην εδραίωσή του ως αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφερόμενοι στις πρόσφατες εσωκομματικές συζητήσεις και ειδικότερα στη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, υπογράμμισαν ότι το κόμμα πρέπει να αφήσει πίσω του κάθε συζήτηση που ενισχύει την εσωστρέφεια και να επικεντρωθεί στις πολιτικές προτάσεις και στις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

«Η πραγματική δημοσκόπηση είναι οι εκλογές»

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, οι κ.κ. Κρητικός και Τουλάτος σημείωσαν ότι η μόνη μέτρηση που έχει πραγματική σημασία είναι η κάλπη των εκλογών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στις επαφές τους με τους πολίτες στα νησιά καταγράφεται έντονη ανάγκη για πολιτική αλλαγή.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου οι εκλογές συνέδρων

Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαρτίου, από τις 07:00 έως τις 19:00.

Στην Κεφαλονιά θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα:

  • Στο Αργοστόλι, στον χώρο του Επιμελητηρίου
  • Στο Ληξούρι, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο
  • Στη Σάμη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
  • Στη Σκάλα, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου
  • Στην Ιθάκη η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ

Τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν επιδεικνύοντας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης, καταβάλλοντας αντίτιμο 2 ευρώ. Όσοι πολίτες δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν επιτόπου την ημέρα της ψηφοφορίας.

Η πλήρης λίστα των υποψηφίων και η αναλυτική διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμες στον σχετικό σύνδεσμο.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ