
Το Ληξούρι έζησε μια ακόμη νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων βρέθηκαν στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Πολύχρωμα άρματα, ευφάνταστες στολές, σατιρική διάθεση και ένας κόσμος στο Ληξούρι που δεν σταμάτησε στιγμή να συμμετέχει ενεργά στη γιορτή.
Κι όταν η παρέλαση ολοκληρώθηκε, κανείς δεν έφυγε. Γιατί η βραδιά δεν είχε τελειώσει — μόλις ξεκινούσε.
Στην κεντρική πλατεία, η DJ Έλενα Κώνστα ανέλαβε τα decks και με ένα δυναμικό, καλοδουλεμένο set έδωσε συνέχεια στο κλίμα της γιορτής. Με σύγχρονους dance ρυθμούς, γνωστά ελληνικά hits και ανεβαστικά mashups, κατάφερε να κρατήσει τον κόσμο συγκεντρωμένο μπροστά στη σκηνή, μετατρέποντας το Ληξούρι σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.


Η ένταση ανέβαινε σταδιακά, ο ρυθμός δυνάμωνε και η πλατεία γέμιζε ξανά και ξανά με φωνές, χειροκροτήματα και χορό. Καρναβαλιστές με μάσκες, παρέες κάθε ηλικίας και επισκέπτες που έζησαν την εμπειρία μέχρι αργά, έδωσαν τον τόνο σε μια βραδιά που είχε αυθεντική Ληξουριώτικη ενέργεια.


Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν είναι απλώς μια παρέλαση. Είναι μια ζωντανή γιορτή που συνεχίζεται μέχρι να σβήσουν τα φώτα — και φέτος, η μουσική της DJ Έλενας Κώνστα ήταν ο καταλύτης που κράτησε τον παλμό αμείωτο.
Το βίντεο και το φωτορεπορτάζ για το eKefalonia.gr ειναι του Ορφέα Γεωργάκη.




