ΠΑΣΟΚ για Ν. Τσάφο και την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Πολιτική
18/03/2025 | 10:11
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚσχετικά με τον νέο υφυπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Τσάφο και το ζήτημα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου.
«Στην πρόσφατη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός γελούσε επιδεικτικά, όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του έθεσε το πολύ σοβαρό ζήτημα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου και των ανεδαφικών σχετικών αξιώσεων της Τουρκίας.
Άραγε βρίσκει το ίδιο ξεκαρδιστικά τα όσα έχει υποστηρίξει δημόσια για το τουρκικό ψευδοκράτος στην Κύπρο ο κ. Τσάφος, στον οποίο ο ίδιος εμπιστεύτηκε το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της ενέργειας στον πρόσφατο ανασχηματισμό;» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14:30
12:57
12:30
12:20